Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotin 43 cm, useita erilaisiaVaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin TA-212, 43 cm74.00 €
Tarjotin TA-213, 43 cm74.00 €

Näistä halkaisijaltaan 43 cm olevista marokkolaisista tarjottimista TA-212 on perinteisellä berber-kuvioinnilla koristeltu, TA-213 on myös yleisesti tarjottimissa käytetty kukkakuviointi. Materiaalina on alumiini, ja valmistajana on Marrakechissa toimiva sopimusvalmistajamme. Tarjottimien pinta on melko kiiltävä, TA-212 -tarjottimen pinta on tehty hieman käytetyn näköiseksi, kuten usein tehdään tämän vanhan perinteisen berber-kuvioinnin ollessa kyseessä.

Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesua ei suositella minkään aluminiastian puhdistukseen, älä käytä puhdistukseen myöskaan teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

Tarjotin 95 cm, 020 (tilaustuote)

tarjotin_020_1.JPG&width=280&height=500
Kauniita yksityiskohtia täynnä oleva suuri tarjotin, halkaisija 95 cm. Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta Marrakech. 
Tilaustuotteissa pintakuviointi saattaa vaihdella (ennen toimitusta lähetämme kuvat joista voit valita mieleisen kuvioinnin). Tämä suurikokoien tarjotin sopii tarjoilukäytön..
Hinta: 239.00 €

Marokkolaisia antiikkitarjottimia, tilaustuotteita

marokkolainen-tarjotin-antiikkia-TA-136-1.JPG&width=280&height=500
Hankimme myös ajoittain Marokosta antiikki-tarjottimia. Ne ovat olleet yleensä 50- tai 60-luvulta, materiaalina on ruostumaton teräs nykyisin käytetyn alumiinin sijasta, ja usein reunakoristelu ja jalat on valmistettu pronssimetallista. 
Tarjottimien kuviointi tehdään Marokossa nykyisinkin käsityönä..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »