Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotin 42 cm, useita erilaisiaVaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin 42 cm TA-213, pinta hieman kiiltävä74.00 €
Tarjotin 42 cm TA-228, pinta hieman kiiltävä74.00 €
Tarjotin 42 cm TA-229, pinta himmeä74.00 €
Tarjotin 42 cm TA-230, pinta kiiltävä74.00 €

Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.

Kaunis ja monikäyttöinen tarjotin, materiaali alumiinia, useita erilaisia kuviointeja. Nämäkin halkaisijaltaan n. 42 cm:n tarjottimet on valmistanut ja kuvioinut, tietysti käsityönä, sopimusvalmistajamme Marrakechissa. Teetimme myös näille tarjottimille granaattiomenapuusta jalkakehikoita, joilla saat nämä käteviksi tarjotinpöydiksi!

HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta saattaa hieman kuluneen näköinen ja pinnassa näkyvät usein ohuet terällä piirretyt kohdistuslinjat.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesu ei sovi alumiiniastioille, älä käytä puhdistukseen myöskään jäykkäharjaksista harjaa, teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista saa alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

Tarjotinpöytä 63 cm, lakkaamattomat jalat (HK-124)

tarjotinpoyta-62cm-vaalea-puu-HK-124-1.JPG&width=280&height=500
Tarjotinpöytä on kaunis ja monikäyttöinen pöytä kotiisi! Tämä 63 cm:n kokoinen tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä pelkkää tarjotinkäyttöä varten, ja vaaleasta lakkaamattomasta granaattiomenapuusta tehdyt jalat saa taitettua kasaan, jolloin ne mahtuvat säilytystä varten pieneen tilaan..
Hinta: 208.00 €

Tarjotin 63 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-64cm-TA-197-1.JPG&width=280&height=500
Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä. 
Nämä kauniit 63 cm:n kokoiset tarjottimet on tehty käsityönä alumiinista. Tämän kokoinen tarjotin sopii hyvin sekä tarjoilukäyttöön että myös koristeeksi seinälle. Valmistaja on Marrakechissa toimiva sopimusvalmistajamme.
Tarjottimia varten on valikoimissamme..
Hinta: 129.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »