Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotin 42 cm, useita erilaisiaVaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin 42 cm TA-213, pinta hieman kiiltävä62.00 €
Tarjotin 42 cm TA-228, pinta hieman kiiltävä62.00 €
Tarjotin 42 cm TA-229, pinta himmeä62.00 €
Tarjotin 42 cm TA-230, pinta kiiltävä62.00 €

Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.

Kaunis ja monikäyttöinen tarjotin, materiaali alumiinia, useita erilaisia kuviointeja. Nämäkin halkaisijaltaan n. 42 cm:n tarjottimet on valmistanut ja kuvioinut, tietysti käsityönä, sopimusvalmistajamme Marrakechissa. Teetimme myös näille tarjottimille granaattiomenapuusta jalkakehikoita, joilla saat nämä käteviksi tarjotinpöydiksi!

HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta saattaa hieman kuluneen näköinen ja pinnassa näkyvät usein ohuet terällä piirretyt kohdistuslinjat.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesu ei sovi alumiiniastioille, älä käytä puhdistukseen myöskään jäykkäharjaksista harjaa, teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista saa alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

Tarjotin 24 cm (useta erilaisia)

marokkolainen-tarjotin-TA-158-1.JPG&width=280&height=500
Kauniisti kuvioituja käsityönä tehtyjä pieniä marokkolaisia tarjottimia. Halkaisija on n. 24 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tarjottimien käsintehty kuvioinnit ovat juuri kuvien mukaisia, kuvioinnin mukaisen tilausnumeron näet klikkaamalla tarjottimen kuvan auki. Tarjottimet on valmistanut sopimusvalmistajamme..
Hinta: 29.00 €

Tarjotinpöytä 42 cm, tummat lakatut jalat (HK-116)

tarjotinpoyta-42cm-lakattu-HK-116-1.JPG&width=280&height=500
Tämä kaunis tarjotinpöytä on monikäyttöinen pikkupöytä kotiisi! 42 cm:n kokoinen tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä pelkkää tarjotinkäyttöä varten, ja tummaksi lakatusta granaattiomenapuusta tehdyt jalat saa taitettua kasaan, jolloin ne mahtuvat säilytystä varten pieneen tilaan. Tarjotinpöydän..
Hinta: 129.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »