Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjottimet 49cm ja 60cm, pronssia, jalalliset, antiikkia (TA-235 ja TA-236)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin 49 cm, TA-235225.00 €
Tarjotin 60 cm, TA-236289.00 €

Kullanhohtoiseksi kiilloitettua pronssia olevat erittäin kauniit antiikkitarjottimet! Molemmissa tarjottimissa on kolme jalkaa, jotka ovat helposti irroitettavissa, jos haluat käyttää tarjotinta sellaisenaan tarjoiluun.

Kuviointi on tietysti käsityötä, kuten tarjottimet muutenkin, ja erittäin runsaissa kuvioinneissa on tarkasti katsoen jopa nähtävissä erilaisten lyöntityökalujen käyttö. Molemmat tarjottimet on kuvioitu samalla lailla, samoin reunoissa kiertävä paksu pronssivalua oleva kuviointi on molemmissa samanlainen. Tarjottimien ikää ei antiikkikauppiaamme osannut tarkasti sanoa, mutta kuvioinnissa käytetyistä työkaluista päätellen nämä ovat 1960-1970 -luvulta.

Tarjottimien mitat:

TA-235: halkaisija 49 cm, korkeus jaloilla n. 18 cm

TA-236: halkaisija 60 cm, korkeus jaloilla n. 18 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Pronssitarjottimen hoito: Pronssitarjottimen puhdistukseen paras tapa on käyttää kangasliinaa joka on kastettu mietoon astianpesuliuokseen. Kevyesti hankaamalla lika irtoaa helposti. Monien vuosien kuluessa pronssi hapettuu pikkuhiljaa, verrattaessa vanhaa pronssiesinettä uuteen saattaa pinnan värin havaita himmenneen. Hapettuneen pinnan puhdistus on helppoa: kultasepänliikkeissä on myytävänä hopean puhdistukseen tarkoitettuja liinoja, jotka sopivat hyvin myös pronssin puhdistukseen. Liinalla hangataan kevyesti pronssipintaa jolloin alkuperäinen kaunis kiilto tulee jälleen esiin. Mutta myös ajan patinoima pinta saattaa olla erittäin kaunis...

Suosittelemme myös

Tarjotinpöytä 57 cm, jalat lakkaamatonta puuta (HK-125)

marokkolainen-tarjotinpoyta-58cm-HK-074-1.JPG&width=280&height=500
Tarjotinpöytä on kaunis ja monikäyttöinen pöytä kotiisi! Tämä 57 cm:n kokoinen tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä pelkkää tarjotinkäyttöä varten. Jalat ovat lakkaamatonta paljasta granaattiomenapuuta, jos haluat voit myös maalata ne. Jalkakehikon saa taitettua kasaan, jolloin se mahtuu..
Hinta: 168.00 €

Tarjoiluastia 45 cm, rottinkia (PU-041)

rottinki-tarjotin-PU-041-1.JPG&width=280&height=500
Suurikokoinen aidosta rottingista punottu tarjoiluastia hedelmille, leivonnaisille, leipäkoriksi, ja moneen muuhunkin käyttöön. Voit myös ripustaa tämän seinälle kauniiksi koristeeksi.
Useita ohuita, noin 1 mm:n paksuisia rottinkioksia on sidottu toisiinsa huolellisesti ja tiiviisti kapealla ja ohuella..
Hinta: 45.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »