Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjottimet 60cm ja 49cm, pronssia, jalalliset, antiikkia (TA-235 ja TA-236)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin 49 cm, TA-235225.00 €
Tarjotin 60 cm, TA-236289.00 €
Tarjottimet TA-235 ja TA-236, molemmat460.00 €

Kullanhohtoiseksi kiilloitettua pronssia olevat erittäin kauniit antiikkitarjottimet! Molemmissa tarjottimissa on kolme jalkaa, jotka ovat helposti irroitettavissa, jos haluat käyttää tarjotinta sellaisenaan tarjoiluun.

Kuviointi on tietysti käsityötä, kuten tarjottimet muutenkin, ja erittäin runsaissa kuvioinneissa on tarkasti katsoen jopa nähtävissä erilaisten lyöntityökalujen käyttö. Molemmat tarjottimet on kuvioitu samalla lailla, samoin reunoissa kiertävä paksu pronssivalua oleva kuviointi on molemmissa samanlainen. Tarjottimien ikää ei antiikkikauppiaamme osannut tarkasti sanoa, mutta kuvioinnissa käytetyistä työkaluista päätellen nämä ovat 1960-1970 -luvulta.

Voit ostaa jommankumman tarjottimen erikseen tai molemmat yhdessä: ostamalla molemmat tarjottimet yhdessä säästät 54€ verrattuna siihen että ostaisit ne erikseen.

Tarjottimien mitat:

TA-235: halkaisija 49 cm, korkeus jaloilla n. 18 cm

TA-236: halkaisija 60 cm, korkeus jaloilla n. 18 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Pronssitarjottimen hoito: Pronssitarjottimen puhdistukseen paras tapa on käyttää kangasliinaa joka on kastettu mietoon astianpesuliuokseen. Kevyesti hankaamalla lika irtoaa helposti. Monien vuosien kuluessa pronssi hapettuu pikkuhiljaa, verrattaessa vanhaa pronssiesinettä uuteen saattaa pinnan värin havaita himmenneen. Hapettuneen pinnan puhdistus on helppoa: kultasepänliikkeissä on myytävänä hopean puhdistukseen tarkoitettuja liinoja, jotka sopivat hyvin myös pronssin puhdistukseen. Liinalla hangataan kevyesti pronssipintaa jolloin alkuperäinen kaunis kiilto tulee jälleen esiin. Mutta myös ajan patinoima pinta saattaa olla erittäin kaunis...

Suosittelemme myös

TARJOUS: Kannellinen tarjotin jaloilla, 34 cm (TA-134)

marokkolainen-tarjotin-TA-134-1.JPG&width=280&height=500
Tällä tarjottimella kakkupalat tai muut herkut pysyvät suojassa, eivätkä kuivahda niin nopeasti.
Tarjottimen materiaali on alumiinia, pinta on himmeä. Myös kansi on alumiinia, joka on päällystetty samettimaisella lilan värisellä kankaalla. Kankaaseen on kirjailtu erittäin kaunis marokkolainen koristekuviointi..
Hinta: 45.50 €79.00 €

Tarjoiluastia 50 cm, rottinkia (PU-117)

marokkolainen-rottinki-tarjotin-PU-117-1.JPG&width=280&height=500
Suurikokoinen, kauniisti kuvioitu, aidosta rottingista punottu tarjoiluastia hedelmille, leivonnaisille, leipäkoriksi, ja moneen muuhunkin käyttöön. Voit myös ripustaa tämän seinälle kauniiksi koristeeksi.
Useita ohuita, noin 1 mm:n paksuisia rottinkioksia on sidottu toisiinsa huolellisesti ja tiiviisti..
Hinta: 77.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »