Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotin 79 cm, pronssia (TA-019, tilaustuote)



Hinta:445.00 €

Tämä tarjotin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Tämä pronssista valmistettu näyttävä tarjotin kerää katseet. Tarjottimen halkaisija on 79 cm ja sen koristekuviointi on erittäin kaunis! Valmistuspaikkakunta Marrakech.

Tarjottimessa on kauniisti ja taidokkaasti tehty pintakuviointi, joka tilaustuotteissa saattaa vaihdella (ennen toimitusta lähetämme kuvat joista voit valita mieleisen kuvioinnin). Tarjotin sopii tarjoilukäytön lisäksi myös koristeeksi vaikka seinälle.

Voit tehdä tästä helposti myös kauniin pöydän hankkimalla puusta tehdyn jalkakehikon: jalkakehikoita on tummaksi lakattuna, värittömällä lakalla lakattuna sekä ilman lakkaa vaalean puun värisenä.

Pronssitarjottimen hoito: Pronssitarjottimen puhdistukseen paras tapa on käyttää kangasliinaa joka on kastettu mietoon astianpesuliuokseen. Kevyesti hankaamalla lika irtoaa helposti. Monien vuosien kuluessa pronssi hapettuu pikkuhiljaa, verrattaessa vanhaa pronssiesinettä uuteen saattaa pinnan värin havaita himmenneen. Hapettuneen pinnan puhdistus on helppoa: kultasepänliikkeissä on myytävänä hopean puhdistukseen tarkoitettuja liinoja, jotka sopivat hyvin myös pronssin puhdistukseen. Liinalla hangataan kevyesti pronssipintaa jolloin alkuperäinen kaunis kiilto tulee jälleen esiin.

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Tarjotinpöytä 79 cm, pronssi (tilaustuote)

tarjotinpoyta_79_cm_pronssi_1.JPG&width=280&height=500
Tämä tarjotinpöytä on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tämä pöytä kerää katseet: kaunis tarjoilupöytä tai koristepöytä, jossa kauniin puukehikon päällä on helposti irroitettava upeasta pronssista valmistettu tarjotin. Tarjottimessa on kauniisti ja taidokkaasti tehty pintakuviointi..
Hinta: 535.00 €

Tarjotinpöytä 76 cm, vaaleat lakatut jalat (HK-076)

marokkolainen-tarjotinpoyta-77cm-HK-076-1.JPG&width=280&height=500
Tarjotinpöytä on kaunis ja monikäyttöinen pöytä kotiisi! 76 cm:n kokoinen tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä pelkkää tarjotinkäyttöä varten. Tässä pöydässä on puujalat lakattu kirkkaalla lakalla jolloin granaattiomenapuun vaalea väri näkyy. Jalat saa myös taitettua kasaan, jolloin..
Hinta: 224.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »