Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotin 99 cm, pronssia (TA-021, tilaustuote)



Hinta:545.00 €

Tämä tarjotin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Tämä pronssista valmistettu kiilloitettu ja suurikokoinen tarjotin kerää todella kaikki katseet. Tarjottimen halkaisija on 99 cm ja sen kaunis koristekuviointi pääsee hyvin esille juuri pronssipinnalla! Valmistuspaikkakunta Marrakech.

Tarjottimessa on kauniisti ja taidokkaasti tehty pintakuviointi, joka tilaustuotteissa saattaa vaihdella (ennen toimitusta lähetämme kuvat joista voit valita mieleisen kuvioinnin).

Näin suurikokoinen tarjotin sopii tarjoilukäytön lisäksi myös koristeeksi vaikka seinälle. Voit tehdä tästä helposti myös kauniin pöydän: katso "Tarjotinpöytä 99 cm, pronssi"!

Pronssitarjottimen hoito: Pronssitarjottimen puhdistukseen paras tapa on käyttää kangasliinaa joka on kastettu mietoon astianpesuliuokseen. Kevyesti hankaamalla lika irtoaa helposti. Monien vuosien kuluessa pronssi hapettuu pikkuhiljaa, verrattaessa vanhaa pronssiesinettä uuteen saattaa pinnan värin havaita himmenneen. Hapettuneen pinnan puhdistus on helppoa: kultasepänliikkeissä on myytävänä hopean puhdistukseen tarkoitettuja liinoja, jotka sopivat hyvin myös pronssin puhdistukseen. Liinalla hangataan kevyesti pronssipintaa jolloin alkuperäinen kaunis kiilto tulee jälleen esiin.

Poikkeava toimitustapa: Tämän tuotteen toimituskustannukset Suomessa eivät sisälly hintaan. Ota yhteyttä amina@marrakech.fi tai 040 1997800 / Ari Vierula niin selvitämme heti toimitushinnan.

Kuljetustarjous: oma kotiinkuljetuksemme 150 km:n säteellä Kouvolasta vain 50€! 

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Tarjotin 50 X 28 cm, antiikkia (TA-217)

marokkolainen-tarjotin-antiikki-TA-217-1a.JPG&width=280&height=500
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tarjotin 1960 - 1970 luvulta, tarkempaa ajoitusta ei antiikkikauppiaamme osannut sanoa. Tarjottimen reunoja kiertävä paksu koriste on pronssiseosta, samoin kuin jalat ja kahvat. Tarjottimen pintaa ei ole jälkeenpäin kiillotettu vaan se on himmeähkö teräksen pinta..
Hinta: 169.00 €

UUTUUS: Tarjottimet 50 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-TA-255-1.JPG&width=280&height=500
Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.
Nämä tarjottimet ovat kätevän kokoisia, niitä on helppo käsitellä ja niihin mahtuu jo useita astioita, tämä onkin yksi suosituimpia kokojamme. Näiden tarjottimien halkaisija vaihtelee 51 ja 52 cm:n välillä.
HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »