« Takaisin

Tarjotinpöytä 62 cm, lakatut jalat (tuote TA-073)Kaunis tarjoilupöytä tai myös koristepöytä.

Puusta tehty kauniisti kaiverrettu jalkakehikko on halkaisijaltaan n. 56 cm ja sen korkeus on n. 48 cm. Se on taitettavissa pieneen tilaan säilytystä varten jos tarvitset joskus pelkkää tarjotinta.

Puujalkojen päälle tulevan 62 cm:n tarjottimen voit valita kolmesta eri pintakuvioinnista, jotka näet oheisista kuvista (060, 061 ja 035). Päätettyäsi millä pintakuviolla tarjottimen haluat voit tilata tarjotinpöydän alla olevasta tilausvalikosta.

Tarjotinpöydän puhdistus ja hoito:

- Alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesua ei suositella minkään aluminiastian puhdistukseen, älä käytä puhdistukseen myöskaan teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat. 

- Puujalkojen puhdistukseen on paras tapa kostea pyyhe. Jos pelkkä vesi ei tehoa niin voit käytää myös astianpesuainetta mietona seoksena. Älä kastele pöydän jalkoja runsaalla vedellä tai jätä niitä sateeseen pitkäksi aikaa. Jos lakattuun puupintaan tulee naarmuja voidaan niitä peittää puuöljyllä, joka ainakin vähentää niiden näkymistä.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotinpöytä: jalat 56 cm ja tarjotin 62 cm (pintakuvio 060)209.00 €
Tarjotinpöytä: jalat 56 cm ja tarjotin 62 cm (pintakuvio 061)209.00 €
Tarjotinpöytä: jalat 56 cm ja tarjotin 62 cm (pintakuvio 035)188.00 €

Suosittelemme myös

Tarjotin 95 cm, 020

tarjotin_020_1.JPG&width=140&height=250
Kauniita yksityiskohtia täynnä oleva suuri tarjotin, halkaisija 95 cm. Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta Marrakech. 
Tarjottimen käsintehty kuviointi on juuri kuvan mukainen. Sopii tarjoilukäytön lisäksi myös koristeeksi vaikka seinälle, ja voit tehdä myös kauniin tarjotinpöydän:..
Hinta: 195.00 €

Pöytä 003, 8-kulmainen 112 cm

poyta_003_1.jpg&width=140&height=250
Kauniita yksityiskohtia täynnä oleva vahva ja tukeva puurunkoinen pöytä. Ulkopinnassa on kohokuvioidusta alumiinista kauniisti tehtyjä koristeita, joiden välissä näkyy mustaksi lakattua puurunkoa. Samat koristelut ovat myös pöytätasossa, jota suojaa karkaistu lasilevy. Pöytätason keskustassa on halkaisijaltaan 70..
Hinta: 1 300.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »