« Takaisin

Tarjotinpöytä 62 cm, lakatut jalat (TA-073)Kaunis tarjoilupöytä tai myös koristepöytä.

Puusta tehty kauniisti kaiverrettu jalkakehikko on halkaisijaltaan n. 56 cm ja sen korkeus on n. 48 cm. Se on taitettavissa pieneen tilaan säilytystä varten jos tarvitset joskus pelkkää tarjotinta.

Puujalkojen päälle tulevan 62 cm:n tarjottimen voit valita kolmesta eri pintakuvioinnista, jotka näet oheisista kuvista (060, 061 ja 035). Päätettyäsi millä pintakuviolla tarjottimen haluat voit tilata tarjotinpöydän alla olevasta tilausvalikosta.

Tarjotinpöydän puhdistus ja hoito:

- Alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesua ei suositella minkään aluminiastian puhdistukseen, älä käytä puhdistukseen myöskaan teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat. 

- Puujalkojen puhdistukseen on paras tapa kostea pyyhe. Jos pelkkä vesi ei tehoa niin voit käytää myös astianpesuainetta mietona seoksena. Älä kastele pöydän jalkoja runsaalla vedellä tai jätä niitä sateeseen pitkäksi aikaa. Jos lakattuun puupintaan tulee naarmuja voidaan niitä peittää puuöljyllä, joka ainakin vähentää niiden näkymistä.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotinpöytä: jalat 56 cm ja tarjotin 62 cm (pintakuvio 060)211.00 €
Tarjotinpöytä: jalat 56 cm ja tarjotin 62 cm (pintakuvio 061)211.00 €

Suosittelemme myös

Rottinkilautanen 005

rottinkiastia-005_1.JPG&width=140&height=250
Piristävän kaunisvärinen rottinkilautanen, joka on päällystetty neulomalla lankaa tiheästi rottingin ympärille.
Sopii hedelmä-astiaksi, leipäkoriksi, ja moneen muuhunkin tarkoitukseen. Kaunis koriste myös seinälle kiinnitettynä!
Valmistettu Marrakechissa.
Lautasen halkaisija n. 34 cm, korkeus n. 8..
Hinta: 43.00 €

Tarjotin, alumiini 31 cm, 005

tarjotin_alumiini_31_cm_005_1.JPG&width=140&height=250
Pieni tarjotin, täynnä kauniita yksityiskohtia, halkaisija 31 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tietysti käsin tehty Marrakechissa. 
Voit käyttää tätä tarjotinkäytön lisäksi vaikka kynntilöiden alustana ja ripustaa sen myös seinälle koristeeksi. Tarjottimen käsintehty kuviointi on juuri kuvan..
Hinta: 36.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »