« Takaisin

Kannellinen tarjotin jaloilla, 34 cm (TA-133)Tällä tarjottimella kakkupalat tai muut herkut pysyvät suojassa, eivätkä kuivahda niin nopeasti.

Tarjottimen materiaali on kiilloitettua alumiinia, myös kansi on alumiinia, joka on päällystetty kauniin punaisella samettimaisella kankaalla. Kankaaseen on kirjailtu erittäin kaunis marokkolainen koristekuviointi, tietysti käsityönä. Sisäpinta on mustaa kangasta. Kannen yläosassa olevat koristeet ovat myös alumiinia. Tarjottimen pohjassa on kolme lyhyttä jalkaa.

Tarjotin on n. 34 cm halkaisijaltaan, sen korkeus on n. 5,5 cm. Suojakuvun yläreuna on n. 30 cm:n korkeudella.

Varastossa
Hinta:79.00 €

Suosittelemme myös

Tarjotin, jaloilla, 41 cm (TA-110)

marokkolainen-tarjotin-TA-110-1.JPG&width=140&height=250
Käsityönä valmistettu, kirkkaaksi kiiloitettua alumiinia oleva sekä taidokkaasti koverretuin kuvioin ja leikkauksin tehty jalallinen tarjotin on valmistettu Marrakechissa, ja se on erittäin kaunista työtä; kuva ei pysty välittämään tämän tarjottimen kauneutta! Hallitsevana kuviona on perinteinen berber-kuviointi..
Hinta: 73.00 €

Tarjotin 33 cm

marokkolainen-tarjotin-TA-107-1.JPG&width=140&height=250
Kätevänkokoinen tarjotin moneen käyttöön, täynnä kauniita yksityiskohtia, halkaisija n. 33 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tarjottimien käsintehty kuvioinnit ovat kuvien mukaisia. Valmistettu Marrakechissa.
Kahvihetki, teehetki, käyttötarkoituksia on tämän kokoiselle tarjottimelle ön paljon;..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »