« Takaisin

Tarjotin 28 cm (useita erilaisia)Kauniisti kuvioitu, ja käsityönä tietenkin, marokkolainen tarjotin. Halkaisija on n. 28 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tarjottimien käsintehty kuvioinnit ovat juuri kuvien mukaisia. Valmistettu Marrakechissa.

Kahvihetki, teehetki, käyttötarkoituksia on tämän kokoiselle tarjottimelle ön paljon; voit käyttää tätä myös kynttilöiden alustana ja ripustaa sen myös seinälle koristeeksi.

Huom: tarjottimen TA-142 pinta on tehty tarkoituksella hieman "käytetyn näköiseksi", koska kuviointi on  perinteinen berber-kuviointi jota on käytetty monissa berber-tavaroissa koristeena jo satojen vuosien ajan.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesua ei suositella minkään aluminiastian puhdistukseen, älä käytä puhdistukseen myöskaan teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin 28 cm (TA-141)37.00 €
Tarjotin 28 cm (TA-142)37.00 €

Suosittelemme myös

Tarjottimet 40 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-TA-103-1.JPG&width=280&height=500
Kätevänkokoinen tarjotin moneen käyttöön, täynnä kauniita yksityiskohtia, halkaisija n. 40 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tarjottimien käsintehty kuvioinnit ovat kuvien mukaisia. Valmistettu Marrakechissa. 
Voit käyttää tätä tarjotinkäytön lisäksi vaikka kynttilöiden alustana ja ripustaa sen..
Hinta: 59.00 €

Tarjottimet 67 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-TA-083-1.JPG&width=280&height=500
Kauniita yksityiskohtia täynnä olevia suurikokoisia tarjottimia, halkaisija n. 67 cm. Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta tietysti Marrakech. 
Tarjotinkäytön lisäksi se on lumoavan kaunis myös seinällä koristeena.
Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen..
Hinta: 129.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »