« Takaisin

Antiikkitarjotin, jalallinen, 55 X 34 cm (TA-155)Vanha marokkolainen tarjotin, tarkkaa ikää ei tiedetä, mutta tämän mallisia tarjottimia on tehty ruostumattomasta teräksestä pronssireunoin ja -kahvoin jo 1920 -luvulta alkaen. Vanhimmissa terästarjottimissa koristekuvioinnin teossa on käytetty lyöntituurnia, joissa jokainen piste ja pienetkin 1-2 mm:n mittaiset puoliympyräkaaret on lyöty yksittäisillä tuurnilla, mutta koska tässä on käytetty jo tuurnia joissa on ollut kokonaisia kuvioita, on tämän valmistusaika ollut todennäköisesti 1950 - 1960 lukua.

Tarjotin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, tarjottimen tehnyt mies on kaivertanut alapintaan nimensä Sebti Drisi ja kotikaupunkinsa nimen Fes, samoin sen että materiaali on korkealaatuista terästä.

Tarjottimeen on juotettu kiinni pronssia sisältävästä metalliseoksesta valmistetut ja kauniisti muotoillut kahvat, reunus ja jalat.   

Tarjottimen mitat:

kokonaispituus n. 55 cm

pituus ilman kahvoja n. 44 cm

leveys n. 34 cm

korkeus n. 5 cm

Varastossa
Hinta:160.00 €

Suosittelemme myös

Tarjotin 95 cm, 020 (tilaustuote)

tarjotin_020_1.JPG&width=280&height=500
Kauniita yksityiskohtia täynnä oleva suuri tarjotin, halkaisija 95 cm. Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta Marrakech. 
Tilaustuotteissa pintakuviointi saattaa vaihdella (ennen toimitusta lähetämme kuvat joista voit valita mieleisen kuvioinnin). Tämä suurikokoien tarjotin sopii tarjoilukäytön..
Hinta: 195.00 €

Tarjotinpöytä 60 cm, pronssi (tilaustuote)

tarjotinpoyta_60_cm_pronssi_1.JPG&width=280&height=500
Tämä pöytä kerää katseet: kaunis tarjoilupöytä tai koristepöytä, jossa kauniin puukehikon päällä on helposti irroitettava upeasta pronssista valmistettu tarjotin. Tarjottimessa on kauniisti ja taidokkaasti tehty pintakuviointi, joka tilaustuotteissa saattaa vaihdella (ennen toimitusta lähetämme kuvat..
Hinta: 324.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »