« Takaisin

Antiikkitarjotin, jalallinen, 55 X 34 cm (TA-155)Vanha marokkolainen tarjotin, tarkkaa ikää ei tiedetä, mutta tämän mallisia tarjottimia on tehty ruostumattomasta teräksestä pronssireunoin ja -kahvoin jo 1920 -luvulta alkaen. Vanhimmissa terästarjottimissa koristekuvioinnin teossa on käytetty lyöntituurnia, joissa jokainen piste ja pienetkin 1-2 mm:n mittaiset puoliympyräkaaret on lyöty yksittäisillä tuurnilla, mutta koska tässä on käytetty jo tuurnia joissa on ollut kokonaisia kuvioita, on tämän valmistusaika ollut todennäköisesti 1950 - 1960 lukua.

Tarjotin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, tarjottimen tehnyt mies on kaivertanut alapintaan nimensä Sebti Drisi ja kotikaupunkinsa nimen Fes, samoin sen että materiaali on korkealaatuista terästä.

Tarjottimeen on juotettu kiinni pronssia sisältävästä metalliseoksesta valmistetut ja kauniisti muotoillut kahvat, reunus ja jalat.   

Tarjottimen mitat:

kokonaispituus n. 55 cm

pituus ilman kahvoja n. 44 cm

leveys n. 34 cm

korkeus n. 5 cm

Varastossa
Hinta:160.00 €

Suosittelemme myös

Tarjotinpöytä 48 cm (TA-169)

marokkolainen-tarjotin-poyta-48cm-1.JPG&width=280&height=500
Tämä 48 cm halkaisijaltaan oleva tarjotinpöytä on kaunis katseidenkerääjä olohuoneessa, tai se sopii hyvin myös makuuhuoneen pöydäksi.
Puusta tehty kauniisti kaiverrettu ja tummaksi lakattu jalkakehikko on halkaisijaltaan n. 46 cm ja sen korkeus on n. 48 cm. Se on taitettavissa pieneen tilaan säilytystä..
Hinta: 139.00 €

Tarjottimet 48 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-TA-145-1.JPG&width=280&height=500
Kauniita yksityiskohtia täynnä olevia tarjottimia, halkaisija 48 cm. Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta tietysti Marrakech ja valmistajana on ollut sopimusvalmistajamme jolta ostamme lähes kaikki tarjottimemme. 
Tarjoilukäytön lisäksi tämänkokoinen tarjotin käy hyvin myös tarjotinpöydäksi..
Hinta: 79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »