« Takaisin

Antiikkitarjotin, jalallinen, 47 X 28 cm (TA-156)Vanha marokkolainen tarjotin, tarjottimen materiaali on ruostumatonta terästä ja reunakaista sekä kahvat pronssimetallia. Tarjottimen tarkka ikä ei ole tiedossa, mutta tämän mallisia tarjottimia on tehty ruostumattomasta teräksestä pronssireunoin ja -kahvoin 1920 -luvulta alkaen suunnilleen 1960 -luvulle asti; tämän tarjottimen valmistusaika on koristekuvioinnista päätellen todennäköisimmin lähempänä 1960 -lukua.

Tarjottimen tekijä on kaivertanut alapuolelle nimensä Abdelkarim ja kotikaupunkinsa, joka oli Fes.

Tarjottimeen on juotettu pronssia sisältävästä metalliseoksesta valmistetut ja kauniisti muotoillut kahvat, reunus ja jalat.    

Tarjottimen mitat:

kokonaispituus n. 47 cm

pituus ilman kahvoja n. 38 cm

leveys n. 28 cm

korkeus n. 5 cm

Varastossa
Hinta:130.00 €

Suosittelemme myös

Tarjotin 33 X 25 cm (TA-122)

tarjotin-TA-122-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis suorakulmion muotoinen kiilloitetusta alumiinista käsityönä valmistettu tarjotin. Erittäin kiiltäväksi kiilloitetun pinnan kuviona on perinteinen berber-koristekuvio. Reunan kohokuviointi kehystää ammattimiehen tekemää kaunistaa käsityötä.
Tämä tarjotin on jo sellaisenaan kaunis koriste keittiössä!..
Hinta: 54.00 €

Tarjotinpöytä 79 cm, pronssi (tilaustuote)

tarjotinpoyta_79_cm_pronssi_1.JPG&width=280&height=500
Tämä pöytä kerää katseet: kaunis tarjoilupöytä tai koristepöytä, jossa kauniin puukehikon päällä on helposti irroitettava upeasta pronssista valmistettu tarjotin. Tarjottimessa on kauniisti ja taidokkaasti tehty pintakuviointi, joka tilaustuotteissa saattaa vaihdella (ennen toimitusta lähetämme kuvat..
Hinta: 384.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »