Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotin 24 cm (useita erilaisia)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin 24 cm, TA-158, pinta himmeä29.00 €
Tarjotin 24 cm, TA-159, pinta hieman kiiltävä29.00 €
Tarjotin 24 cm, TA-160, pinta hieman kiiltävä29.00 €
Tarjotin 24 cm, TA-161, pinta hieman kiiltävä29.00 €

Kauniisti kuvioituja käsityönä tehtyjä pieniä marokkolaisia tarjottimia. Halkaisija on n. 24 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tarjottimien käsintehty kuvioinnit ovat juuri kuvien mukaisia, kuvioinnin mukaisen tilausnumeron näet klikkaamalla tarjottimen kuvan auki. Tarjottimet on valmistanut sopimusvalmistajamme Marrakechissa. Näiden tarjottimien pinta on melko kiiltävä.

Kynttilä-alusta, kahvihetki, teehetki, käyttötarkoituksia on tämän kokoiselle tarjottimelle on paljon, ja "joutohetkinään" tarjotin on kaunis koriste.

HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta on aina hieman kuluneen näköinen ja pinnassa näkyvät usein ohuet terällä piirretyt kohdistuslinjat.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesua ei suositella minkään aluminiastian puhdistukseen, älä käytä puhdistukseen myöskaan teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

UUTUUS: Keramiikkalautaset, tarjottimet, 40 cm (KE-1175 - KE-1177)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-tarjotin-KE-1175-1.JPG&width=280&height=500
Suurikokoiset keramiikkalautaset, tai paremminkin tarjottimet. Valkoinen pohjaväri, koristekuviointi on maalattu mustalla. Huomioi, että kaikki kuviot on maalattu käsivaralta, mitään sapluunoita ei maalarimestarillamme ole ollut apunaan! Lautasten kuvioiksi on maalattu paljon berbereiden perinteisiä..
Hinta: 72.00 €

Tarjotin 50 X 28 cm, antiikkia (TA-217)

marokkolainen-tarjotin-antiikki-TA-217-1a.JPG&width=280&height=500
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tarjotin 1960 - 1970 luvulta, tarkempaa ajoitusta ei antiikkikauppiaamme osannut sanoa. Tarjottimen reunoja kiertävä paksu koriste on pronssiseosta, samoin kuin jalat ja kahvat. Tarjottimen pintaa ei ole jälkeenpäin kiillotettu vaan se on himmeähkö teräksen pinta..
Hinta: 169.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »