« Takaisin

Tarjotin 50 cm, pronssia (TA-185)Hinta:198.00 €
Tämä pronssista valmistettu näyttävä tarjotin kerää katseet. Lähes kullanvärisen tarjottimen halkaisija on 50 cm ja sen koristekuviointi on erittäin kaunis! Valmistuspaikkakunta Marrakech ja valmistrajana sopimusvalmistajamme kokenein käsityömestari.

Tämä tarjotin sopii tarjoilukäytön lisäksi myös koristeeksi vaikka seinälle. Valikoimiimme kuuluu myös tarjotinpöytiä varten tarkoitettuja jalkakehikoita, joiden avulla saat tarjottimesta kätevän tarjotinpöydän.

Pronssitarjottimen hoito: Pronssitarjottimen puhdistukseen paras tapa on käyttää kangasliinaa joka on kastettu mietoon astianpesuliuokseen. Kevyesti hankaamalla lika irtoaa helposti. Monien vuosien kuluessa pronssi hapettuu pikkuhiljaa, verrattaessa vanhaa pronssiesinettä uuteen saattaa pinnan värin havaita himmenneen. Hapettuneen pinnan puhdistus on helppoa: kultasepänliikkeissä on myytävänä hopean puhdistukseen tarkoitettuja liinoja, jotka sopivat hyvin myös pronssin puhdistukseen. Liinalla hangataan kevyesti pronssipintaa jolloin alkuperäinen kaunis kiilto tulee jälleen esiin.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

 

Varastossa

Suosittelemme myös

Tarjotin 53 cm, useita erilaisia

marokkolainen-tarjotin-53cm-TA-181-1.JPG&width=280&height=500
Nämä kauniit 53 cm:n kokoiset tarjottimet ovat materiaaliltaan alumiinia. Valmistaja on Marrakechissa toimiva sopimusvalmistajamme.
Tarjottimien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.
Tarjottimia varten on valikoimissamme myös puusta tehtyjä jalkakehikoita, joiden avulla saat tarjottimesta kätevän tarjotinpöydän..
Hinta: 99.00 €

Kannellinen tarjotin jaloilla, 34 cm (TA-133)

marokkolainen-tarjotin-TA-133-1.JPG&width=280&height=500
Tällä tarjottimella kakkupalat tai muut herkut pysyvät suojassa, eivätkä kuivahda niin nopeasti.
Tarjottimen materiaali on kiilloitettua alumiinia, myös kansi on alumiinia, joka on päällystetty kauniin punaisella samettimaisella kankaalla. Kankaaseen on kirjailtu erittäin kaunis marokkolainen koristekuviointi..
Hinta: 79.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »