« Takaisin

Tarjotin 43 cm (TA-190)Hinta:69.00 €

Tämä kaunis, halkaisijaltaan 43 cm oleva tarjotin on Marrakechissa sijaitsevan sopimusvalmistajamme valmistama. Tarjotin on sopivan kokoinen juuri tarjotinkäyttöön, mutta se toimii kauniin alustana kahvi-/teehetkiin, ja on myös kaunis koriste seinälle ripustettuna.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Konepesua ei suositella minkään aluminiastian puhdistukseen, älä käytä puhdistukseen myöskaan teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Varastossa

Suosittelemme myös

Tarjotin 24 cm (useta erilaisia)

marokkolainen-tarjotin-TA-158-1.JPG&width=280&height=500
Kauniisti kuvioituja käsityönä tehtyjä pieniä marokkolaisia tarjottimia. Halkaisija on n. 24 cm, materiaali kiilloitettua alumiinia. Tarjottimien käsintehty kuvioinnit ovat juuri kuvien mukaisia, kuvioinnin mukaisen tilausnumeron näet klikkaamalla tarjottimen kuvan auki. Tarjottimet on valmistanut sopimusvalmistajamme..
Hinta: 29.00 €

Tarjotin 58 cm (TA-187)

marokkolainen-tarjotin-58cm-TA-187-1.JPG&width=280&height=500
Marokosta on tulossa lisää tarjottimia lokakuussa.
Tämä kaunis tarjotin on halkaisijaltaan 58 cm ja materiaalina on kiilloitettu alumiini. Valmistaja on sopimusvalmistajamme Marrakechissa.
Tarjottimia varten on valikoimissamme myös puusta tehtyjä jalkakehikoita, joiden avulla saat tarjottimesta kätevän..
Hinta: 110.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »