Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotin 76 cm, useita erilaisia



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotin 76 cm, tuote TA-191, pinta kiiltävä129.00 €
Tarjotin 76 cm, tuote TA-240, pinta kiiltävä129.00 €

Suurikokoisia, halkaisijaltaan n. 76 cm olevia tarjottimia, kaikissa paljon arvostetun alumiiniseppämme tekemiä kauniita yksityiskohtia! Materiaali kiilloitettua alumiinia. Valmistuspaikkakunta tietysti Marrakech. 

Tarjottimet eroavat toisistaan pintakuvioinniltaan, eri mallien tilausnumerot näet kuvien yhteydessä.

Tämänkokoinen tarjotin sopii erittäin hyvin puusta tehdyn jalkakehikon kanssa tarjotinpöydäksi: jalkakehikoita on tummaksi lakattuna, värittömällä lakalla lakattuna sekä ilman lakkaa vaalean puun värisenä. Se on myös lumoavan kaunis katseenvangitsija kotonasi vaikka sellaisenaan, joko keittiössä tai olohuoneessa, makuuhuoneessa, vaikka vain seinää vasten nojaamassa tai nostettuna ylemmäs seinälle.

HUOM: huomioithan että alumiinitarjottimien pinta on aina hieman kuluneen näköinen ja pinnassa näkyvät usein ohuet terällä piirretyt kohdistuslinjat. 

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Alumiinitarjottimen puhdistus ja hoito: alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Älä käytä puhdistukseen teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat.

Suosittelemme myös

Täydellinen tee-astiasto ja jalallinen antiikkitarjotin (TA-246)

marokkolainen-tee-astiasto-tarjotin-TA-246-1.JPG&width=280&height=500
Täydellinen marokkolainen teeastiasto, johon kuuluvat seuraavat tuotteet:

pronssista valmistettu jalallinen antiikkitarjotin TA-236, halkaisija 60 cm (normaalihinta 289€)
kuparista valmistettu hopeoitu teekannu ME-186, vetoisuus 1,2 ltr (normaalihinta 95€)
pieni sokeriastia ME-221, terästä..
Hinta: 485.00 €555.40 €

Tarjottimet 49cm ja 60cm, pronssia, jalalliset, antiikkia (TA-235 ja TA-236)

marokkolaiset-tarjottimet-jalat-TA-235-236-1.JPG&width=280&height=500
Kullanhohtoiseksi kiilloitettua pronssia olevat erittäin kauniit antiikkitarjottimet! Molemmissa tarjottimissa on kolme jalkaa, jotka ovat helposti irroitettavissa, jos haluat käyttää tarjotinta sellaisenaan tarjoiluun.
Kuviointi on tietysti käsityötä, kuten tarjottimet muutenkin, ja erittäin runsaissa..
Hinta: 225.00 € - 289.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »