Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tarjotinpöytä 76 cm, vaaleat lakatut jalat (HK-076)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tarjotinpöytä 76 cm: tarjotin TA-191 (kiiltävä pinta) ja jalkakehikko224.00 €
Tarjotinpöytä 76 cm: tarjotin TA-240 (kiiltävä pinta) ja jalkakehikko224.00 €
Tarjotinpöytä on kaunis ja monikäyttöinen pöytä kotiisi! 76 cm:n kokoinen tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä pelkkää tarjotinkäyttöä varten. Tässä pöydässä on puujalat lakattu kirkkaalla lakalla jolloin granaattiomenapuun vaalea väri näkyy. Jalat saa myös taitettua kasaan, jolloin ne mahtuvat säilytystä varten pieneen tilaan. Tarjotinpöydän korkeus on 48 cm.

Tarjottimen pintakuvion voit itse valita oheisista kuvista. Kuvan yhteydessä on tarjottimen tuotenumero, jonka mukaan voit helposti tilata mieleisesi tarjotinpöydän.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Tarjotinpöydän puhdistus ja hoito:

- Alumiinitarjottimen puhdistukseen voidaan käyttää normaalia astianpesuainetta. Älä käytä puhdistukseen teräsvillaa tai mitään hiovia puhdistusaineita. Pinttyneen lian irroitukseen käytä varovasti puu- tai muovilastaa, ei koskaan metallista työkalua! Vuosien kuluessa alumiinin pinta himmenee hieman hapettumisesta johtuen; jos haluat kiillottaa alumiinipintaa niin kaupoista on saatavana alumiinin kiilloitusaineita. Kokeile kuitenkin aineen vaikutusta ensin tarjottimen alapuolelle, jolloin näet onko tulos sellainen kuin haluat. 

- Puujalkojen puhdistukseen on paras tapa kostea pyyhe. Jos pelkkä vesi ei tehoa niin voit käytää myös astianpesuainetta mietona seoksena. Älä kastele pöydän jalkoja runsaalla vedellä tai jätä niitä sateeseen pitkäksi aikaa. Jos lakattuun puupintaan tulee naarmuja voidaan niitä peittää puuöljyllä, joka ainakin vähentää niiden näkymistä.

 

Suosittelemme myös

UUTUUS: Tarjotin 40 cm, kaislaa (PU-130)

marokkolainen-rottinki-tarjotin-lautanen-PU-130-1.JPG&width=280&height=500
Jälleen näyttö marokkolaisesta käsityötaidosta: pitkistä kaisloista niputettu noin sentin paksuinen kaislanippu, jota on jatkettu limittämällä kaisloja toisiinsa, näin on saatu tehtyä yhtenäinen pitkä nippu, josta on kiedottu spiraalimaisesti 40 cm halkaisijaltaan oleva tarjotin-astia. Kaislaspiraali..
Hinta: 39.00 €

Tarjotin 79 cm, pronssia (TA-019, tilaustuote)

tarjotin_pronssi_79_cm_2.JPG&width=280&height=500
Tämä tarjotin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tämä pronssista valmistettu näyttävä tarjotin kerää katseet. Tarjottimen halkaisija on 79 cm ja sen koristekuviointi on erittäin kaunis! Valmistuspaikkakunta Marrakech.
Tarjottimessa on kauniisti ja taidokkaasti tehty pintakuviointi..
Hinta: 445.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »