« Takaisin

Vesi-astia, antiikkia (ME-125)Hinta:150.00 €

Kuparista ja pronssimetallista valmistettu astia. Näitä astioita on käytetty Marokossa yleisimmin veden säilytykseen koska kuparista ja pronssista ei liukene juomaveteen mitään aineita tai makuja. Astian yläosa on kuparia ja alaosa pronssimetallia, kahva ja jalat ovat valumetallia, ei ole tiedossa mitä seosta, luultavasti pronssiseosta.

Tällaisia vesiastioita käytettiin yleisesti jo 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa, luultavasti tämä astia on valmistuskauden loppupuolelta sen hyvästä kunnosta päätellen; sen ulkopintaa on kevyesti kiilloitettu puhdistuksen yhteydessä antiikkikauppiaamme toimesta. Niinsanottua uustuotantoa ei ole näille astioille, eli kaikki harvat olemassa olevat ovat aitoja vanhoja astioita.

Vesiastian mitat:

korkeus n. 47 cm (ilman kahvaa)

pohjan halkaisija n. 23 cm

Varastossa

Suosittelemme myös

Ikkunaluukku 38 X 62 cm, tuote 003 (tilaustuote)

ikkunaluukku_003_2.jpg&width=280&height=500
Vanha Marokon berberien käyttämä puinen ikkunaluukku on katseet keräävä koriste huoneen seinälle. Pidä sitä olohuoneessa, makuuhuoneessa, eteisessä, keittiössä, melkein missä vain.
Mitat:
leveys n. 38 cm
korkeus n. 62 cm
reunuksen korkeus 70 cm
HUOM: nämä kuvat ovat myymälässämme olleesta tuotteesta..
Hinta: 140.00 €

Palje, antiikkia (MT-041)

palje-antiikki-MT-041-1.JPG&width=280&height=500
Nahkapalje hiillosta ja uunia varten.
Palkeen ikää emme osaa sanoa, vakituinen antiikkikauppiaamme ei osannut sanoa tarkasti joten emme ala arvaamaan sen ikää tarkemmin kuin että kyse on useista kymmenistä vuosista. Palje on hyvässä kunnossa, myös varsinainen nahkapalje on erittäin hyvin säilynyt.
Paljeosa..
Hinta: 136.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »