« Takaisin

Teekannu 0,3 ltr (ME-133)Hinta:40.00 €

Perinteinen marokkolainen teekannu 1 - 2 teelasilliselle. Tämä pieni teekannu on tasapohjainen, joten se sopii teen tarjoilun lisäksi myös teen valmistamiseen. Pintakuvioinnin kauniit kohokuviot mukailevat vanhaa berber-kuviointia, ja ulkopinta on kiilloitettu erittäin kiiltäväksi. Teekannun mukana tulee kaktussilkkilangasta punottu marokkolainen koriste.

Teekannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, koska se säilyttää teen maun puhtaana eikä teräksestä liukene mitään aineita teen sekaan. Ruostumaton teräs on myös pitkäikäistä ja kestävää materiaalia.

Tämä teekannu on valmistettu Marrakechissa sopimusvalmistajallamme, joka tekee laadukkaita metalliastioita paikallisille asukkaille.

Kannun tilavuus on n. 0,3 ltr, suurin leveys n. 9 cm ja korkeus n. 13 cm.

Varastossa

Suosittelemme myös

Lasinen teekannu 0,7 ltr (tuote 016)

teepannu-lasinen-016-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kaunis lasinen teepannu. Lasi on kuumuuden kestävää, eli voit myös valmistaa teetä tässä teepannussa. Klassinen marokkolaisen teepannun muoto, ja tietysti valmistettu Marrakechissa.
Teekannun tilavuus on n. 0,7 ltr.  
HUOM: lämmitä teepannu lämpenevälllä sähkölevyllä, älä laita kylmää pannua..
Hinta: 68.00 €

Perinteinen tee-ainesten astiasto (ME-108, -109, -110)

marokkolainen-astia-ryhma-ME-108-110.JPG&width=280&height=500
Pehmeää, viettelevän makeaa minttuteetä juodaan Marokossa paljon. Kuka sitä on maistanut on yleensä myös siihen rakastunut... Marokkolaisen minttuteen valmistamiseen tarvitaan mintun lehtiä, mustaa teetä ja sokeria. Pitkään jatkuneen perinteen mukaan näitä aineksia säilytetään tällaisissa metalli-astioissa..
Hinta: 56.00 € - 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »