« Takaisin

Kashmir-paita (AS-052)Aidosta kashmir-villasta valmistettu ihanan värinen paita; Marokossa osataan kylmänä tunnetusta sinisestäkin tehdä lämpimän kaunis väri! Kashmir-villa on ohutta, erittäin pehmeää ja hyvin hengittävää, ja kashmir-villa on tunnettu myös siitä että kuumalla ilmalla se on vilpoista ja kylmällä ilmalla mukavan lämmintä. Valmistettu Marrakechissa, tekijöinä aikuiset, ei lapsityövoimaa.

Paidan koko on ns. "one-size", mitoitus ilmavan väljä, eli se vastaa kokoja S - L.

Kashmirvillaa saadaan vain viileissä vuoristo-oloissa eläviltä kashmir-vuohilta; ne kasvattavat talvea varten pehmeän hienoa alusvillaa, jonka ne ravistavat pois kevään tullessa. Vuohipaimenet keräävät tämän villan, villa on niin ohutta ja hienoa että keritsemällä siitä osa tuhoutuisi ja arvokasta villaa jouduttaisiin heittämään pois, siksi sen annetaan irrota luonnollisella tavalla. Näin toimien vuohet elävät luonnollisen rytminsä mukaan eivätkä joudu luopumaan kevätkylmillä lämmittävästä alusvillastaan liian aikaisin. 

Laitumelta kerätty villa pestään, kuivataan ja lajitellaan tarkasti värin ja hienouden mukaan. Yhdestä vuohesta saadaan vuodessa vain n. 150 grammaa käyttökelpoista alusvillaa! Kaikenkaikkiaan villaa tuotetaan koko maailmassa noin 1 300 000 tonnia ja siitä kashmirvillan osuus on vain noin 6 500 tonnia. Kysyntää kashmirvillalle olisi koko ajan enemmän kuin sitä pystytään tuottamaan.

Kashmirvillan hoito ja puhdistus:

Kashmirvillaa ei tarvitse pestä kovin usein, paras puhdistustapa on tuuletus ulkoilmassa. Pesun tulee tapahtua viileässä vedessä hellävaraisesti ja kashmirvillalle tarkoitetulla pesuaineella.

Varastossa
Hinta:49.00 €

Suosittelemme myös

Kashmir-paita (AS-053)

kashmir-paita-AS-053-1.jpg&width=140&height=250
Aidosta kashmir-villasta valmistettu todella kaunisvärinen paita! Kashmir-villa on ohutta, erittäin pehmeää ja hyvin hengittävää, ja kashmir-villa on tunnettu myös siitä että kuumalla ilmalla se on vilpoista ja kylmällä ilmalla mukavan lämmintä. Valmistettu Marrakechissa, tekijöinä aikuiset, ei lapsityövoimaa..
Hinta: 49.00 €

Gandora-puku (tuote AS-020)

marokkolainen-puku-gandora-020-10a.jpg&width=140&height=250
Marokkolainen gandora-puku, puku on musta ja se on koristeltu näyttävästi hopean ja mustan värisellä koristelulla. Materiaali on hyvin hengittävää puuvillaa.
Gandoraa käytetää Marokossa kotiasuna ja myös pienemmissä juhlissa. Puku on miellyttävän ilmava eli se sopii hyvin myös kuumaan kesäsäähän, sekä..
Hinta: 67.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »