« Takaisin

Kashmir-huivit, miesten, useita värejä (AS-141)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kashmir-huivi AS-141, väri PNK139.80 €
Kashmir-huivi AS-141, väri HRK139.80 €
Kashmir-huivi AS-141, väri MRK139.80 €
Kashmir-huivi AS-141, väri PSK139.80 €
Kashmir-huivi AS-141, väri RMK139.80 €
Kashmir-huivi AS-141, väri TSK139.80 €
Kashmir-huivi AS-141, väri KUV139.80 €

Aidosta 100% kashmir-villasta valmistetut huivit ovat lämpimän pehmeitä! Kuvat eivät voi kertoa miltä aito kashmir-villa tuntuu omalla iholla, se täytyy tuntea itse! Kashmir-villa lämmittää viileällä säällä ja vilvoittaa lämpimässä.

Huivien mitat ovat n. 65 X 180 cm, mitassa on mukana n. 2 cm pitkät hapsut.

HUOM: tuotevaihtoehtojen värikoodit näet klikkaamalla kuvia.

Kashmirvillaa saadaan vain viileissä vuoristo-oloissa eläviltä kashmir-vuohilta; ne kasvattavat talvea varten pehmeän hienoa alusvillaa, jonka ne ravistavat pois kevään tullessa. Vuohipaimenet keräävät tämän villan, villa on niin ohutta ja hienoa että keritsemällä siitä osa tuhoutuisi ja arvokasta villaa jouduttaisiin heittämään pois, siksi sen annetaan irrota luonnollisella tavalla. Näin toimien vuohet myös elävät luonnollisen rytminsä mukaan eivätkä joudu luopumaan kevätkylmillä lämmittävästä alusvillastaan liian aikaisin. 

Laitumelta kerätty villa pestään, kuivataan ja lajitellaan tarkasti värin ja hienouden mukaan. Yhdestä vuohesta saadaan vuodessa vain n. 100 grammaa käyttökelpoista alusvillaa! Kaikkiaan eri villalajeja tuotetaan koko maailmassa noin 1 300 000 tonnia vuodessa, siitä kashmirvillan osuus on vain 0,5 prosenttia. Kysyntää kashmirvillalle olisi koko ajan enemmän kuin sitä pystytään tuottamaan.

Kashmirvillan hoito ja puhdistus:

Kashmirvilla hylkii likaa, siksi sitä ei tarvitse pestä kovin usein, paras puhdistustapa on pelkkä tuuletus ulkoilmassa. Pesun tulee tapahtua viileässä vedessä hellävaraisesti ja kashmirvillalle tarkoitetulla pesuaineella.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Kashmir-huivit, useita värejä (AS-180)

kashmir-huivi-AS-180-ryhma.JPG&width=280&height=500
Aidosta 100% kashmir-villasta valmistetut huivit ovat ihanan pehmeitä ja kauniita! Kuvat eivät pysty toistamaan kuvioinnin kauneutta ja värien loistoa... kuvat eivät myöskään kerro miltä aito kashmir-villa tuntuu omalla iholla, se täytyy tuntea itse! Kashmir-villa lämmittää viileällä säällä ja vilvoittaa..
Hinta: 39.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »