« Takaisin

Palje, antiikkia (MT-041)Nahkapalje hiillosta ja uunia varten.

Palkeen ikää emme osaa sanoa, vakituinen antiikkikauppiaamme ei osannut sanoa tarkasti joten emme ala arvaamaan sen ikää. Palje on hyvässä kunnossa, myös varsinainen nahkapalje on erittäin hyvin säilynyt.

Paljeosa on tietysti aitoa nahkaa, palkeen koristeltu runko on pronssiseosta, samoin sileä tausta-osa. 

Tämä palje harvinainen koriste-esine, sen lukemattomat yksityiskohdat vaativat tarkastelua ja ihailua marokkolaisen käsityövalmistajan taidoista. Palkeen valmistamiseen on käytetty aikaa todella kauan, työn jälki todistaa ammattitaitoisen tekijän ylpeyttä työnsä laadusta. Palje on edelleen käyttökunnossa, joten jos kodissa on takka on palkeen paras paikka sen yhteydessä sekä koristeena että tarvittaessa myös käyttöä varten.

Palkeen suurin pituus on n. 48 cm ja leveys leveimmästä kohdasta n. 17 cm.  

Varastossa
Hinta:136.00 €

Suosittelemme myös

Ikkunaluukku 38 X 62 cm, tuote 003 (tilaustuote)

ikkunaluukku_003_2.jpg&width=280&height=500
Vanha Marokon berberien käyttämä puinen ikkunaluukku on katseet keräävä koriste huoneen seinälle. Pidä sitä olohuoneessa, makuuhuoneessa, eteisessä, keittiössä, melkein missä vain.
Mitat:
leveys n. 38 cm
korkeus n. 62 cm
reunuksen korkeus 70 cm
HUOM: nämä kuvat ovat myymälässämme olleesta tuotteesta..
Hinta: 140.00 €

Antiikkitarjotin, jalallinen, 55 X 34 cm (TA-155)

marokkolainen-tarjotin-antiikki-TA-155-1.JPG&width=280&height=500
Vanha marokkolainen tarjotin, tarkkaa ikää ei tiedetä, mutta tämän mallisia tarjottimia on tehty ruostumattomasta teräksestä pronssireunoin ja -kahvoin jo 1920 -luvulta alkaen. Vanhimmissa terästarjottimissa koristekuvioinnin teossa on käytetty lyöntituurnia, joissa jokainen piste ja pienetkin 1-2 mm:n..
Hinta: 160.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »