« Takaisin

Palje, antiikkia (MT-041)Hinta:136.00 €

Nahkapalje hiillosta ja uunia varten.

Palkeen ikää emme osaa sanoa, vakituinen antiikkikauppiaamme ei osannut sanoa tarkasti joten emme ala arvaamaan sen ikää tarkemmin kuin että kyse on useista kymmenistä vuosista. Palje on hyvässä kunnossa, myös varsinainen nahkapalje on erittäin hyvin säilynyt.

Paljeosa on tietysti aitoa nahkaa, palkeen koristeltu runko on pronssiseosta, samoin sileä tausta-osa. 

Tämä palje harvinainen koriste-esine, sen lukemattomat yksityiskohdat vaativat tarkastelua ja ihailua marokkolaisen käsityövalmistajan taidoista. Palkeen valmistamiseen on käytetty aikaa todella kauan, työn jälki todistaa ammattitaitoisen tekijän ylpeyttä työnsä laadusta. Palje on edelleen käyttökunnossa, joten jos kodissa on takka on palkeen paras paikka sen yhteydessä sekä koristeena että tarvittaessa myös käyttöä varten.

Palkeen suurin pituus on n. 48 cm ja leveys leveimmästä kohdasta n. 17 cm.  

Varastossa

Suosittelemme myös

Vesi-astia, antiikkia (ME-125)

marokkolainen-astia-kupari-pronssi-ME-125-1.JPG&width=280&height=500
Kuparista ja pronssimetallista valmistettu astia. Näitä astioita on käytetty Marokossa yleisimmin veden säilytykseen koska kuparista ja pronssista ei liukene juomaveteen mitään aineita tai makuja. Astian yläosa on kuparia ja alaosa pronssimetallia, kahva ja jalat ovat valumetallia, ei ole tiedossa mitä..
Hinta: 150.00 €

Ikkunaluukku 38 X 62 cm, tuote 003 (tilaustuote)

ikkunaluukku_003_2.jpg&width=280&height=500
Vanha Marokon berberien käyttämä puinen ikkunaluukku on katseet keräävä koriste huoneen seinälle. Pidä sitä olohuoneessa, makuuhuoneessa, eteisessä, keittiössä, melkein missä vain.
Mitat:
leveys n. 38 cm
korkeus n. 62 cm
reunuksen korkeus 70 cm
HUOM: nämä kuvat ovat myymälässämme olleesta tuotteesta..
Hinta: 140.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »