« Takaisin

Avaimenperä, käsilaukkukoriste, useita värejä (KO-324)Marokossa näitä kivestä hiottuja koristeriipuksia käytetään useimmiten avaimenperänä. Myös käsilaukkukoristeeksi, tai moneen muuhunkin koristekäyttöön, nämä kauniit riipukset sopivat hyvin. Materiaaleina on luonnon kivi ja metallikoristeet, muovia näissä ei ole ollenkaan.

Tilausnumeron näet tuotteen kuvan yhteydessä.

HUOM: lähetä sähköpostiimme kuva missä yhteydessä sinä käytät tätä koristeena, parhaat ideat julkaistaan "Asiakkaamme sisustavat" -sivulla ja kuvaajille lähetetään kuvauspalkkiona 8€ alennuskoodi verkkokauppaamme! 

Koristeriipus on n. 9 cm pitkä, mitattuna ilman avainrengasta.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Avaimenperä, käsilaukkukoriste KO-324-1, meripihkan väri10.00 €
Avaimenperä, käsilaukkukoriste KO-324-2, burgundin värinen10.00 €
Avaimenperä, käsilaukkukoriste KO-324-3, sininen10.00 €

Suosittelemme myös

Avaimenperä, käsilaukkukoriste, useita värejä (KO-325)

marokkolainen-avaimenpera-koriste-KO-325-ryhma.JPG&width=280&height=500
Monikäyttöinen kaunis koriste, käytä tätä avaimenperänä tai vaikka käsilaukun koristeena, tai mihin vain haluat käsintehtyä väri-iloa.
Materiaalina on kaktussilkki-lanka, sydän ja myös muut koriste-osat on tehty metallista, muovia ei ole käytetty missään. Valmistettu Marrakechissa.
Tilausnumeron näet..
Hinta: 10.00 €

Kirjanmerkki 006, useita värejä

kirjanmerkki-006-ryhma-2.JPG&width=280&height=500
Kirjanmerkki, ei ihan tavallinen kirjanmerkki kuitenkaan... Tai myös paperiveitsi kirjeiden avaamiseen. Myös hyvä pikku lahja lukemista harrastavalle ystävälle!
Noin 11 - 11,5 cm pitkä teräosa on valmistettu metallista, koristetupsu on punottu kaktussilkki-langasta. Kirjanmerkin metalliosa on koristeltu..
Hinta: 11.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »