Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kattovalaisin (VA-207)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kattovalaisin VA-207, pelkkä varjostin96.00 €
Kattovalaisin VA-207, mukana säädettävätehoinen lamppu ja liitosjohto119.00 €

Luonnon rottingista kauniisti punottu kattovalaisimen varjostin. Varjostin on Marrakechissa toimivan sopimusvalmistajamme tekemä.

Voit tilata pelkän varjostimen noin metrin pituisen ripustusnarun kanssa (ripustuslenkkien väristä luonnon narua) ilman sähköosia. Tai voit myös tilata täydellisen valaisimen, johon kuuluu mukaan säädettävätehoinen led-lamppu E27 -kannalla ja noin 2 metrin pituinen liitosjohto. Ilmoita tilatessasi haluatko liitäntäjohdon pistotulpalla vai ilman pistotulppaa (jos katossa on ns. sokeripalaliitin). Lampun kirkkautta voit vaihdella: kun sytytät valaisimen, palaa lamppu kirkkaimmin; jos sammutat ja sytytät heti uudestaan on lamppu hieman himmeämpi; jos vielä sammutat ja sytytät palaa lamppu himmeästi. Näin voit säätää valaistusta tunnelman mukaan. Isokokoinen lamppu (halkaisijaltaan n. 11 cm) sopii kauniisti avoimeen varjostimeen. Sähköosat ovat Suomesta.

Varjostimen mitat:

korkeus (ilman ripustuslenkkejä) n. 40 cm

suurin halkaisija n. 50 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; tästä näet kaikki toimitus- ja maksutavat.

Suosittelemme myös

Kynttilälyhty (VA-220)

marokkolainen-kynttila-lyhty-VA-220-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis metallista käsityönä valmistettu kynttilälyhty täynnä kauniita yksityiskohtia. Kokeneen ammattimiehen työ näkyy! Läpinäkyvät pinnat ovat lasia, myös pohja. Pinnan väri on himmeä pronssi.
Mitat: 
kokonaiskorkeus n. 42 cm
korkeus ilman ripustuslenkkiä n. 38 cm
halkaisija n. 24 cm
Lähetämme..
Hinta: 120.00 €144.00 €

Kattovalaisin, puu/raffia/kaisla (VA-223, tilaustuote)

marokkolainen-katto-valaisin-rottinki-VA-223-1.JPG&width=280&height=500
Tämä valaisin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Suuri kaunis kattovalaisin: varjostimen runkona on kaarelle taivutettu puu, puukaari on sidottu muotoonsa kauniisti tehdyllä raffia-kuidun sidonnalla. Raffia on palmunlehdistä saatava vahva kuitu, se tunnetaan myös niinikuidun nimellä..
Hinta: 212.00 € - 245.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »