Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kattovalaisin (VA-214)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kattovalaisin VA-214, pelkkä varjostin96.00 €
Kattovalaisin VA-214, mukana säädettävätehoinen lamppu ja liitosjohto119.00 €

Tämä kaunis kattovalaisimen varjostin on punottu luonnon rottingista. Valmistajana on ollut huolellinen käsityömestari Marrakechista, yksi sopimusvalmistajistamme.

Voit tilata pelkän varjostimen noin metrin pituisen ripustusnarun kanssa (ripustuslenkkien väristä luonnon narua) ilman sähköosia. Tai voit myös tilata täydellisen valaisimen, johon kuuluu mukaan säädettävätehoinen led-lamppu E27 -kannalla ja noin 2 metrin pituinen liitosjohto. Ilmoita tilatessasi haluatko liitäntäjohdon pistotulpalla vai ilman pistotulppaa (jos katossa on ns. sokeripalaliitin). Lampun kirkkautta voit vaihdella: kun sytytät valaisimen, palaa lamppu kirkkaimmin; jos sammutat ja sytytät heti uudestaan on lamppu hieman himmeämpi; jos vielä sammutat ja sytytät palaa lamppu himmeästi. Näin voit säätää valaistusta tunnelman mukaan. Isokokoinen lamppu (halkaisijaltaan n. 11 cm) sopii kauniisti avoimeen varjostimeen. Sähköosat ovat Suomesta.

Varjostimen mitat:

korkeus (ilman ripustuslenkkejä) n. 40 cm

suurin halkaisija n. 53 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; tästä näet kaikki toimitus- ja maksutavat.

Suosittelemme myös

UUTUUS: Tuoksu-kynttilälyhdyt, useita värejä (KE-1191)

tuoksu-kynttilalyhdyt-KE-1191-ryhma-1.JPG&width=280&height=500
Värikkäästi maalatut keramiikka-astiat, joiden kuppiosaan on tarkoitus laittaa esimerkiksi tuoksupalan muruja ja vettä, tai tuoksuöljyjä tai eteerisiä öljyjä ja vettä, sen jälkeen sytytä astian sisälle tuikkukynttilä jolloin höyrystyvän veden mukana tuoksu leviää tasaisesti huoneeseen. 
Kynttilälyhdyt..
Hinta: 16.90 €

Kattovalaisin, pronssia (VA-224)

marokkolainen-valaisin-katto-lyhty-VA-224-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis pronssimetallista tehty kattovalaisin, jonka ellipsinmuotoiseen varjostimeen rei'itetyt kuviot antavat uskomattoman kauniin valokuvion lähellä oleville seinille. Valaisimen valmistaja on Marrakechissa toimiva pronssista ja teräksestä kauniita sisustustuotteita tekevä sopimusvalmistajamme. Pronssimetallia..
Hinta: 399.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »