Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TILAUSTUOTE: Kattovalaisin, puu/raffia/kaisla (VA-223)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kattovalaisin VA-223, pelkkä varjostin182.00 €
Kattovalaisin VA-223, mukana polttimo ja liitäntäjohto215.00 €

Suuri kaunis kattovalaisin: varjostimen runkona on kaarelle taivutettu puu, puukaari on sidottu muotoonsa kauniisti tehdyllä raffia-kuidun sidonnalla. Raffia on palmunlehdistä saatava vahva kuitu, se tunnetaan myös niinikuidun nimellä. Riippuvat luonnonkaislat tekevät valaisimesta huomiota herättävän kauniin.

Vapaasti riippuvien kaislan lehtien alapäät voit tasata saksilla, jos haluat suoran reunan, ja tietysti myös lyhentää niitä, jos huoneesi sisustukseen sopivat paremmin lyhyemmät koristekaislat. Nyt kaislat ulottuvat varjostimen alareunasta noin 60-70 cm alaspäin.

Varjostin on Marrakechissa toimivan sopimusvalmistajamme tekemä, se toimitetaan joko ilman sähköosia tai käyttövalmiina led-polttimolla ja 120 cm pituisella liitäntäjohdolla varustettuna (sähkötyöt on tehty Suomessa). Mukana tukeva led-polttimo on suurikokoinen, halkaisija n. 9 cm, ja siinä on 3 eri kirkkautta: muuttaaksesi kirkkautta sammuta valo ja sytytä se uudestaan. Valaisin on kevyt ja helppo ripustaa kattoon.

HUOM: valaisimessa on käytettävä vain led-polttimoita, hehkulankapolttimon kuumuus saattaa kovettaa kaislat!

Mitat:

kokonaiskorkeus (ilman ripustuslenkkiä) n. 90 cm

varjostimen korkeus (ilman kaisloja) n. 32-33 cm

varjostimen halkaisija alareunassa n. 55 cm

Suosittelemme myös

Kynttilälyhty (VA-220)

marokkolainen-kynttila-lyhty-VA-220-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis metallista käsityönä valmistettu kynttilälyhty täynnä kauniita yksityiskohtia. Kokeneen ammattimiehen työ näkyy! Läpinäkyvät pinnat ovat lasia, myös pohja. Pinnan väri on himmeä pronssi.
Mitat: 
kokonaiskorkeus n. 42 cm
korkeus ilman ripustuslenkkiä n. 38 cm
halkaisija n. 24 cm
Lähetämme..
Hinta: 179.00 €

Kattovalaisin (VA-207)

marokkolainen-katto-valaisin-rottinki-VA-207-1.JPG&width=280&height=500
Luonnon rottingista kauniisti punottu kattovalaisimen varjostin. Varjostin on Marrakechissa toimivan sopimusvalmistajamme tekemä.
Voit tilata pelkän varjostimen noin metrin pituisen ripustusnarun kanssa (ripustuslenkkien väristä luonnon narua) ilman sähköosia. Tai voit myös tilata täydellisen valaisimen..
Hinta: 110.00 € - 130.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »