Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kattovalaisin, kaisla (VA-225)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kattovalaisin, pelkkä kaislavarjostin110.00 €
Kattovalaisin, mukana polttimo ja liitäntäjohto130.00 €
Kaunis kattovalaisin, jonka varjostin on aidosta kaislasta käsin punottu. Varjostinta ei ole tehy pyöreäksi vaan se on muodoltaan pitkä ovaali. Pitkät kaislanlehdet peittävät varjostimen alaosan, suurimmassa osassa varjostinta ja myös sisäpuolella punottu runko on näkyvillä. Valaisimen ripustusnaru on luonnonnarua.

Valaisin toimitetaan joko Suomessa asennetulla led-polttimolla (kanta E14) ja n. 2 metrin liitäntäjohdolla varustettuna, tai voit tilata pelkän varjostimen ripustusnarun kanssa ilman sähköosia. Ilmoita tilatessasi haluatko liitäntäjohdon pistotulpalla vai ilman pistotulppaa (jos katossa on ns. sokeripalaliitin).

Kaislavarjostimet on valmistettu Marrakechissa sopimusvalmistajallamme.

Varjostimen mitat:

kokonaiskorkeus (ilman ripustuslenkkiä) 50 - 60 cm

punotun rungon pitus X leveyys alareunassa n. 63 X 35 cm

HUOM: valaisimessa on käytettävä vain led-polttimoa, ei hehkulankapolttimoa.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; tästä näet kaikki toimitus- ja maksutavat.

Suosittelemme myös

Kattovalaisin, puu/raffia/kaisla (VA-223, tilaustuote)

marokkolainen-katto-valaisin-rottinki-VA-223-1.JPG&width=280&height=500
Tämä valaisin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Suuri kaunis kattovalaisin: varjostimen runkona on kaarelle taivutettu puu, puukaari on sidottu muotoonsa kauniisti tehdyllä raffia-kuidun sidonnalla. Raffia on palmunlehdistä saatava vahva kuitu, se tunnetaan myös niinikuidun nimellä..
Hinta: 212.00 € - 245.00 €

Kattovalaisin (VA-207)

marokkolainen-katto-valaisin-rottinki-VA-207-1.JPG&width=280&height=500
Luonnon rottingista kauniisti punottu kattovalaisimen varjostin. Varjostin on Marrakechissa toimivan sopimusvalmistajamme tekemä.
Voit tilata pelkän varjostimen noin metrin pituisen ripustusnarun kanssa (ripustuslenkkien väristä luonnon narua) ilman sähköosia. Tai voit myös tilata täydellisen valaisimen..
Hinta: 96.00 € - 119.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »