Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Seinälyhty, pronssia (VA-228, tilaustuote)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Seinälyhty VA-228, pelkkä pronssivarjostin235.00 €
Seinälyhty VA-228, mukana mukana lampunpidin ja johto (pistotulpalla ja katkaisijalla)285.00 €

Tämä lyhty on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Pronssimetallista käsityönä valmistettu kaunis seinälyhty. Marrakechilainen metalliseppämme on lyönyt tuhansia iskuja pienellä vasaralla ja eri kokoisilla meisteillä koristellakseen kauniisti kuvio-rei'ittämänsä pronssivarjostimen! Jokainen yksittäinen meistin lyönti on näkyvissä, jokainen säteittäinen jälki on juuri oikeaan suuntaan lyöty, kymmeniä vuosia metallitöitä tehneen ammattimiehen kaunista kädenjälkeä!

Lyhdyn korkeus on n. 50 cm, leveimmältä kohdaltaan varjostin on n. 28 cm leveä. Lampunpidin kiinnitetään seinään yhdellä ruuvilla, varjostimen kiinnitykseen riittää yksi ruuvi, mutta siinä on paikka myös toiselle ruuville jos haluat varmistaa lyhdyn olevan aina täysin suorassa.

Voit valita joko pelkän varjostimen tai täydellisen seinälyhdyn Suomessa tehtyine sähkötöineen, polttimo on E14 -kannalla 5,5W (n. 480 lumenia), katkaisimella olevan liitosjohdon pituus on 2,5 m, johdon päässä normaali pistotulppa.

Suosittelemme myös

Kattovalaisin (VA-214)

marokkolainen-rottinki-katto-valaisin-VA-214-1.JPG&width=280&height=500
Tämä kaunis kattovalaisimen varjostin on punottu luonnon rottingista. Valmistajana on ollut huolellinen käsityömestari Marrakechista, yksi sopimusvalmistajistamme.
Voit tilata pelkän varjostimen noin metrin pituisen ripustusnarun kanssa (ripustuslenkkien väristä luonnon narua) ilman sähköosia. Tai voit..
Hinta: 96.00 € - 119.00 €

Kattolyhty (VA-203)

marokkolainen-katto-valaisin-lyhty-VA-203-1.JPG&width=280&height=500
Tämä pronssimetallista käsityönä valmistettu valaisin sopii hyvin, jos et halua runsaasti koristeltua valaisinta. Valaisin on muotoiltu perinteiseen marokkolaiseen tapaan. Himmeät lasipinnat pehmentävät valoa.
Valaisin toimitetaan käyttövalmiina, sähkötyöt on tehty Suomessa, polttimo E27 -kannalla on..
Hinta: 279.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »