« Takaisin

Säilytysastia 051, kynttilätelineJätämme sinun päätettäväksesi sen, mihin tätä käytät: ehkä meikkipensselien säilytykseen, ehkä tämä onkin kynäteline, ehkä ruokapöytään hammastikkuteline, ehkä kynttilänjalka, tai vaikka hammasharjateline... tai mitä ikinä keksit!

Tämän astian alkuperäinen käyttötarkoitus Marokossa on ollut kynttiläteline: maaseudulla, missä ei ollut sähköä, poltettiin tällaisessa telineessä montaa kynttilää samanaikaisesti, jotta saatin tarpeeksi valoa.

Käsintehtyä keramiikkaa Marrakechista.

Mitat:

ulkomitat n. 14 X 9 cm

korkeus n. 8 cm

Varastossa
Hinta:24.50 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 18 cm (KE-480)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-480-1.JPG&width=280&height=500
Tässä keramiikkakulhossa on tummanvihreällä maalatut perinteiset kuvioinnit. Tämän kokoiset kulhot sopivat moneen käyttöön: vaikka keittokulhoksi, pipariastiaksi, "karkkiastia"... ja sellaisenaan myös kaunis pelkkänä koristeenakin olohuoneen hyllyssä tai pöydällä. Sen pohjaosaan on tehty reiät myös seinälle..
Hinta: 17.90 €

Tagine-pata 30 cm (KE-426)

tagine-pata-KE-426-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on tehty muodoltaan matalammaksi kuin useimmat, joten se mahtuu myös hieman pienempään uuniin. Pata on kooltaan sopiva 3-4 hengen aterian valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu..
Hinta: 45.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »