« Takaisin

Säilytysastia 052, kynttilätelineJätämme sinun päätettäväksesi sen, mihin tätä käytät: ehkä meikkipensselien säilytykseen, ehkä tämä onkin kynäteline, ehkä ruokapöytään hammastikkuteline, ehkä kynttilänjalka, tai vaikka hammasharjateline... tai mitä ikinä keksit!

Tämän astian alkuperäinen käyttötarkoitus Marokossa on ollut kynttiläteline: maaseudulla, missä ei ollut sähköä, poltettiin tällaisessa telineessä montaa kynttilää samanaikaisesti, jotta saatin tarpeeksi valoa.

Käsintehtyä keramiikkaa Marrakechista.

Mitat:

ulkomitat n. 10 X 11 cm

korkeus n. 8,5 cm

Varastossa
Hinta:24.50 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 18 cm (KE-467)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-467-1.JPG&width=280&height=500
Lämmin keltainen maalaus tässä keramiika-astiassa, joka on valmistettu Marrakechissa. Keramiikkakulhosta saat kauniin astian ruokapöytään keitto-astiaksi Marokon tapaan, kahvipöytään pipareillle, tai vaikka makuuhuoneeseen yöpöydälle tuomaan aamulla auringon sisälle...
Kaikki keramiikka-astiamme kestävät..
Hinta: 17.90 €

Keramiikkalautanen 41 cm (KE-465)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-vati-KE-465-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen keramiikkalautanen, kirkas tummanvihreä pohja mustalla kuvioinnilla. Kuvioista osa on mukailtu perinteisistä berber-symboleista, osa on uutta modernia kuviointia.
Tämä Safin kaupungissa valmistettu lautanen sopii tarjoiluastiaksi esimerkiksi hedelmille ja suuren kokonsa ansiosta myös monelle..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »