« Takaisin

Kattolyhty 131Lämpimän tunnelmallinen kattolyhty, käyttöpaikkoja esimerkiksi makuuhuone, eteinen, parveke... Lyhdyn runko on valmistettu metallista ja lasiosat ovat värillistä ja himmeää väritöntä akryylilasia. Lyhty toimitetaan käyttövalmiina 40 w E14 -polttimolla ja n. 2 metrin liitäntäjohdolla (pistotulpalla). Mukana on myös ripustusketju, lyhdyn kiinnittämiseen tarvitset vain koukun kattoon.

Tässä lyhdyssä voit polttaa myös kynttilöitä: lyhdyn sisäpohja on tasainen pinta johon voit laittaa kynttilän. Lyhtyä voi myös pitää esimerkiksi pöydän tai muun tason päällä, sen pohja on muotoiltu niin että lyhty pysyy pystyssä.

Lyhty on valmistettu Marrakechissa.

Lyhdyn mitat:

korkeus (ilman ketjua) n. 36 cm

halkaisija n. 21 cm

ketjun pituus n. 70 cm

HUOM: kaikissa valaisimissamme on Suomessa tehdyt E-hyväksytyt sähkökytkennät

Varastossa
Hinta:110.00 €

Suosittelemme myös

Tuoksu-kynttilälyhdyt (KE-012), useita värejä

tuoksu-kynttilalyhty-012-ryhma.JPG&width=280&height=500
Tunnelmaa luovat kynttilälyhdyt. Sytytä tuikkukynttilä lyhdyn sisälle ja laita yläosan altaaaseen vettä ja pieni palanen vaikkapa myski-tuoksupalasta; huoneeseen leviää pehmeän miellyttävää tuoksua joka puhdistaa ilmaa...
Kun tilaat tuoksu-kynttilälyhdyn voit samalla tilata myski-tuoksupalan hintaan..
Hinta: 8.00 € - 14.90 €

Seinälamppu (VA-146) (tilaustuote)

seinalamppu_006_2.jpg&width=280&height=500
Seinälle tai käytävälle kiinnitettäväksi tarkoitettu kaunis valaisinkupu. Pintakuvio luo kauniin kuvion huoneeseen. Toimitamme valaisimen käyttövalmiina lampulla (40W)  ja n. 1,5 metrin liitäntäjohdolla varustettuna, liitäntäjohdossa on pistotulppa.
Vihje: sopii vaikka yövaloksi kun vaihdat pienitehoisen..
Hinta: 195.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »