« Takaisin

Kattovalaisin kaisla/raffia-varjostimella (VA-197)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Valaisin VA-197, pelkkä varjostin ilman sähköosia130.00 €
Valaisin VA-197, mukana lamppu ja liitosjohto150.00 €

Todella kaunis kattovalaisin: varjostimen runkona on puukehikko, jonka puukaaret on sidottu toisiinsa kauniisti tehdyllä raffia-kuidun sidonnalla. Raffia on palmunlehdistä saatava vahva kuitu, se tunnetaan myös niinikuidun nimellä. Riippuvat luonnonkaislat tekevät valaisimesta huomiota herättävän kauniin.

Vapaasti riippuvien kaislan lehtien alapäät voit tasata saksilla, jos haluat suoran reunan tai lyhyemmät kaislat. Nyt kaislat ulottuvat varjostimen alareunasta 70 - 90 cm alaspäin.

Varjostin on Marrakechissa toimivan sopimusvalmistajamme tekemä, se toimitetaan joko ilman sähköosia tai käyttövalmiina E-14 led-polttimolla ja liitäntäjohdolla varustettuna. Ilmoita tilatessasi tarvitsetko johdon päähän pistotulpan vai onko katossa oleva liitos "sokeripalaliittimellä". Valaisimen voit helposti ripustaa kattoon mukana tulevalla n. 1 metrin pituisella luonnonnarulla.

HUOM: valaisimessa on käytettävä vain led-polttimoita.

Mitat:

kokonaiskorkeus (ilman ripustuslenkkiä) n. 120 cm

varjostimen korkeus (ilman kaisloja) n. 38 cm

varjostimen halkaisija alareunassa n. 50 cm

Suosittelemme myös

Kattovalaisin kaislavarjostimella, useita kokoja (VA-188 - 189)

kaisla-valaisin-varjostin-VA-188-1.JPG&width=280&height=500
Trendikkäitä kattovalaisimia, joiden varjostimet ovat aidosta kaislasta käsin punottuja. Valaisimien ripustusnarut ovat luonnonnarua.
Valaisin toimitetaan joko Suomessa asennetulla led-polttimolla (kanta E14) ja n. 2 metrin liitäntäjohdolla (pistotulpalla) varustettuna, tai voit tilata pelkän varjostimen..
Hinta: 69.00 € - 99.00 €

Kattovalaisin (VA-176, tilaustuote)

marokkolainen-katto-valaisin-lamppu-VA-176-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kaunis kattovalaisin, jonka käsityönä tehdyt kuvioinnit antavat kauniin kuvion seinälle! Valaisimen materiaali on kiilloitettua terästä. 
Valonlähteenä ovat kirkkaan valon antavat led-nauhat, jotka on kiinnitetty aivan valaisimen kuvun yläosaan; siitä seuraa se että kuvun kaunis kuviointi näkyy..
Hinta: 295.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »