« Takaisin

Kattovalaisin kaisla/raffia-varjostimella (VA-197)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Valaisin VA-197, pelkkä varjostin ilman sähköosia130.00 €
Valaisin VA-197, mukana lamppu ja liitosjohto150.00 €

Todella kaunis kattovalaisin: varjostimen runkona on puukehikko, jonka puukaaret on sidottu toisiinsa kauniisti tehdyllä raffia-kuidun sidonnalla. Raffia on palmunlehdistä saatava vahva kuitu, se tunnetaan myös niinikuidun nimellä. Riippuvat luonnonkaislat tekevät valaisimesta huomiota herättävän kauniin.

Vapaasti riippuvien kaislan lehtien alapäät voit tasata saksilla, jos haluat suoran reunan tai lyhyemmät kaislat. Nyt kaislat ulottuvat varjostimen alareunasta 70 - 90 cm alaspäin.

Varjostin on Marrakechissa toimivan sopimusvalmistajamme tekemä, se toimitetaan joko ilman sähköosia tai käyttövalmiina E-14 led-polttimolla ja liitäntäjohdolla varustettuna. Ilmoita tilatessasi tarvitsetko johdon päähän pistotulpan vai onko katossa oleva liitos "sokeripalaliittimellä". Valaisimen voit helposti ripustaa kattoon mukana tulevalla n. 1 metrin pituisella luonnonnarulla.

HUOM: valaisimessa on käytettävä vain led-polttimoita.

Mitat:

kokonaiskorkeus (ilman ripustuslenkkiä) n. 120 cm

varjostimen korkeus (ilman kaisloja) n. 38 cm

varjostimen halkaisija alareunassa n. 50 cm

Suosittelemme myös

Kynttilälyhty (VA-174)

marokkolainenkynttila_lyhty-VA-174-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kaunis metallirunkoinen kynttilälyhty. Lasiosat ovat aitoa lasia. Metallikoristelua on tehty myös osittain lasipintojen päällekin.
Värilliset lasit antavat kauniin sävyn lähellä oleviin pintoihin, ja kauempaakin katsottuna lyhty on erittäin kaunis. Lyhdyn voi sijoittaa pöydälle (pohjassa on..
Hinta: 55.90 €

Kattovalaisin kaislavarjostimella (VA-195)

kattovalaisin-valaisin-kaisla-varjostin-VA-195-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis kattovalaisin, jonka varjostin on aidosta kaislasta käsin punottu. Aidot kaislat peittävät varjostimen punotun pinnan, varjostimen yläreunassa ja sisäpuolella on punottu runko näkyvillä. Valaisimen ripustusnaru on luonnonnarua.
Valaisin toimitetaan joko Suomessa asennetulla led-polttimolla (kanta..
Hinta: 110.00 € - 130.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »