« Takaisin

Kattovalaisin (VA-205)Hinta:458.00 €

Erittäin kaunis kattolyhty! Perinteiseen marokkolaiseen tapaan muotoiltuun pronssista taottuun kuoreen on koverrettu kaunis kuviointi; kuvioiden koverruksen ja yksityiskohtien tekoon on marrakechilaisen sopimusvalmistajamme vanhin ja kokenein mestariseppä käyttänyt useita päiviä! Hakiessamme valaisimen tekijä oli syystäkin ylpeä työstään.

Valaisin koostuu kahdesta osasta, jotka saa helposti avattua kahdella käsin käännettävällä koristeruuvilla polttimon vaihtoa varten; lyhty toimitetaan käyttövalmiina 800 lumenin (n. 60W) E14 kannalla olevalla polttimolla ja n. 2,5 metrin johdolla varustettuna; sähkötyöt on tehty Suomessa. Ilmoita tilatessasi haluatko että johdossa on pistotulppa, vai tuleeko kytkentä suoraan katossa olevaan "sokeripala-liittimeen"?

Lyhdyn mitat:

suurin korkeus n. 70 cm

suurin haklakisija n. 19 cm

Varastossa

Suosittelemme myös

Kattovalaisin kaislavarjostimella (VA-195)

kattovalaisin-valaisin-kaisla-varjostin-VA-195-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis kattovalaisin, jonka varjostin on aidosta kaislasta käsin punottu. Aidot kaislat peittävät varjostimen punotun pinnan, varjostimen yläreunassa ja sisäpuolella on punottu runko näkyvillä. Valaisimen ripustusnaru on luonnonnarua.
Valaisin toimitetaan joko Suomessa asennetulla led-polttimolla (kanta..
Hinta: 110.00 € - 130.00 €

Kattovalaisin kaisla/raffia-varjostimella (VA-197)

kattovalaisin-valaisin-kaisla-varjostin-VA-197-1.JPG&width=280&height=500
Todella kaunis kattovalaisin: varjostimen runkona on puukehikko, jonka puukaaret on sidottu toisiinsa kauniisti tehdyllä raffia-kuidun sidonnalla. Raffia on palmunlehdistä saatava vahva kuitu, se tunnetaan myös niinikuidun nimellä. Riippuvat luonnonkaislat tekevät valaisimesta huomiota herättävän kauniin..
Hinta: 130.00 € - 150.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »