Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tagine-padat "Cira du Nord", useita kokoja (KE-715 - KE-717)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tagine-pata Cira du Nord, koko 26 cm (2 - 3 henk.)85.00 €
Tagine-pata Cira du Nord, koko 36 cm (6 - 8 henk.)100.00 €
Tagine-pata Cira du Nord, koko 38 cm (8 - 10 henk.)115.00 €

Monilla keittiötarvikkeilla ja ruoka-astioilla on valmistaja, joka erottuu muista korkealuokkaisella viimeistelyllä, tarkoilla materiaalivalinnoilla, ja huolellisella työllä: tagine-padoissa se on Cira du Nord, lähellä Tangeria sijaitseva keramiikkavalmistaja. Olemme valinneet heidät yhdeksi sopimusvalmistajistamme.

Cira du Nord tagine-patojen pohja-astia on saven ja kivijauheen sekoitusta, jonka ansiosta ne ovat kestävämpiä kuin tavalliset tagine-padat, ja säilyttävät kuumuuden kauemmin. Kaikille pinnoille on poltettu vahva lasitus, myös kannen sisäpintaan, pohjan alapinta on viimeistelty hiomalla. Näillä tagine-padoilla voit valmistaa ruokaa uunissa tai myös sähkölevyllä miedolla lämmöllä: suosittelemme sähkölevyn päälle "Tagine-pata: kuumennus-alusta" -levyä. Marokossa tagine-pataa käytetään usein myös hiiligrillillä. Uunissa paras sijainti padalle on uunin alataso, uunilämpö on hyvä säätää alalämmöksi, silloin tagine-padan ominaisuudet tuovat ruoan maun parhaiten esiin. Ja vielä: Cira du Nord tagine-patoja ei säilytetä kaapissa: perinteisesti muotoiltu kauniisti viimeistelty pata pitää olla näkyvillä keittiössä!

Mikä on tagine-pata: Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on perinteinen pohjois-afrikkalainen ruoanvalmistus-astia. Se sopii hyvin esimerkiksi liha- ja kanapatojen sekä erilaisten vihannesruokien valmistukseen ja myös tarjoiluun. Se on valmistettu tiheärakenteisesta savesta polttamalla. Pohja on tehty niin paksuksi että ruoka hautuu hitaasti ja tasaisesti. Yläosan muoto kierrättää kuumaa ilmaa ja siinä oleva kosteus valuu seinämiä pitkin alas ja imeytyy taas ruoan sisään. Ruoka säilyy kosteana ja hautuu todella meheväksi! Herkullista, tai kuten Marokossa sanotaan "oukla ladida!" (lausutaan "ukla ladiida").

Tagine-patojen mukana lähetämme myös marokkolaisia reseptejä: voit valmistaa aitoa tagine-ruokaa!

Cira du Nord -patojen mitat:

KE-715: ruokamäärä 2-3 henkilöä. Sisähalk. 22 cm, ulkohalk. 26 cm, korkeus 18 cm, paino n. 2,5 kg

KE-716: ruokamäärä 6-8 henkilöä. Sisähalk. 29 cm, ulkohalk. 36 cm, korkeus 25,5 cm, paino n. 5 kg

KE-717: ruokamäärä 8-10 henkilöä. Sisähalk. 31 cm, ulkohalk. 38 cm, korkeus 25,5 cm, paino n. 6 kg

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Tagine-padan hoito: Tagine-pata pestään normaali astianpesuaineella käsinpesuna, ei astianpesukoneessa. Uunissa maksimilämmöksi suositellaan 160 astetta, sähkölevyllä ruokaa valmistettaessa on käytettävä mietoa lämpöä, ei suurta tehoa. Ennen ensimmäistä käyttöä suositellaan tehtäväksi seuraavaa: pata ja kansi upotetaan veteen 10 - 12 tunnin ajaksi, sen jälkeen ne voidellaan sisäpuolelta rypsiöljyllä 2 - 3 tunnin ajaksi, sitten huuhdotaan öljy pois ja aletaan valmistaa herkullisia ruokia... 

Suosittelemme myös

Kauhan säilytys-astia, useita värejä (KE-1084)

marokkolainen-keramiikka-astia-keittio-KE-1084-MU-1.JPG&width=280&height=500
Kun laitat ruokaa ja haluat laskea lastan tai kauhan hetkeksi pois käsistäsi, mihin sen laitat? Tässä on kätevä astia siihen käyttöön, marrakechilaisen sopimusvalmistajamme valmistama käsinmaalattu kaunis keramiikka-astia, jossa tarvitsemasi kauhat ja lastat ovat helposti saatavilla.
Tilausnumerot eri..
Hinta: 15.90 €

Pesuallas 40 cm, keramiikkaa (KE-1107)

marokkolainen-keramiikka-pesu-allas-KE-1107-1.JPG&width=280&height=500
Hyvä alku ihanalle päivälle on kun pääset tekemään aamuisen kasvojenpesun näin kauniissa pesualtaassa! Pohjois-Marokossa sijaitsevan Fesin kaupungin värimaailma on tässä kauneimmillaan: turkoosi, oranssinkeltainen, hyvin tumma sininen ja punaisen rusehtava sävy ovat Fesin omat värit. Marokossa monilla..
Hinta: 176.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »