Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tagine-padat "Beau", useita kokoja (KE-731 - KE-733Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tagine-pata "Beau", koko 26 cm (2 - 3 henk.)85.00 €
Tagine-pata "Beau, koko 30 cm (3 - 4 henk.)100.00 €
Tagine-pata "Beau", koko 35 cm (5 - 6 henk.)115.00 €

Tangerin lähellä sijaitseva sopimusvalmistajamme tekee erittäin kauniita tagine-patoja, joille hän on antanut nimeksi "Beau" (lausutaan bu), joka tarkoittaa ranskasta käännettynä "kaunis".

Näiden tagine-patojen laatukin on erittäin korkea: pohja-astia on saven ja kivijauheen sekoitusta, jonka ansiosta ne ovat kestävämpiä kuin tavalliset tagine-padat, ja säilyttävät kuumuuden kauemmin. Kaikille pinnoille on poltettu vahva lasitus, myös kannen sisäpintaan. Pohjan alapinta on viimeistelty hiomalla. Koko padan ulkopinta on koristeltu kauniilla kuuman kestävällä kuvioinnilla.

Näillä tagine-padoilla voit valmistaa ruokaa uunissa tai myös sähkölevyllä miedolla lämmöllä: suosittelemme sähkölevyn päälle "Tagine-pata: kuumennus-alusta" -levyä. Marokossa tagine-pataa käytetään usein myös hiiligrillillä. Uunissa paras sijainti padalle on uunin alataso, uunilämpö on hyvä säätää alalämmöksi, silloin tagine-padan ominaisuudet tuovat ruoan maun parhaiten esiin. Näitä patoja ei säilytetä keittiön kaapissa: erittäin kaunis perinteisesti muotoiltu tagine-pata pitää olla näkyvillä!

HUOM: 26 cm:n padassa on kuljetusvaurio, joka näkyy kuvissa. Lohkeama ei haittaa padan käyttöä millään tavalla. Hyvitykseksi "kauneusvirheestä" annamme mukaan tagine-padan kuumennus-alustan.

Mikä on tagine-pata: Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on perinteinen pohjois-afrikkalainen ruoanvalmistus-astia. Se sopii hyvin esimerkiksi liha- ja kanapatojen sekä erilaisten vihannesruokien valmistukseen ja myös tarjoiluun. Se on valmistettu tiheärakenteisesta savesta polttamalla. Pohja on tehty niin paksuksi että ruoka hautuu hitaasti ja tasaisesti. Yläosan muoto kierrättää kuumaa ilmaa ja siinä oleva kosteus valuu seinämiä pitkin alas ja imeytyy taas ruoan sisään. Ruoka säilyy kosteana ja hautuu todella meheväksi! Herkullista, tai kuten Marokossa sanotaan "oukla ladida!" (lausutaan "ukla ladiida").

Tagine-patojen mukana lähetämme myös marokkolaisia reseptejä: voit valmistaa aitoa tagine-ruokaa!

Beau tagine-patojen mitat:

KE-731: ruokamäärä 2-3 henkilöä. Sisähalk. 20 cm, ulkohalk. 26 cm, korkeus 18 cm

KE-732: ruokamäärä 3-4 henkilöä. Sisähalk. 24 cm, ulkohalk. 30 cm, korkeus 20 cm

KE-733: ruokamäärä 5-6 henkilöä. Sisähalk. 29 cm, ulkohalk. 35 cm, korkeus 24 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Tagine-padan hoito: Tagine-pata pestään normaali astianpesuaineella käsinpesuna, ei astianpesukoneessa. Uunissa maksimilämmöksi suositellaan 160 astetta, sähkölevyllä ruokaa valmistettaessa on käytettävä mietoa lämpöä, ei suurta tehoa. Ennen ensimmäistä käyttöä suositellaan tehtäväksi seuraavaa: pata ja kansi upotetaan veteen 10 - 12 tunnin ajaksi, sen jälkeen ne voidellaan sisäpuolelta rypsiöljyllä 2 - 3 tunnin ajaksi, sitten huuhdotaan öljy pois ja aletaan valmistaa herkullisia ruokia...

Suosittelemme myös

Tagine-pata 39 cm (KE-799)

marokkolainen-tagine-pata-keramiikka-KE-799-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä suurikokoisin patamme on kooltaan sopiva 8-10 hengen aterian valmistukseen, vaikkapa grillijuhliin; Marokossa tagine-pataa käytetään usein myös grillaukseen! Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu..
Hinta: 80.00 €

Keramiikkakulho 20 cm (KE-874)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-874-1.JPG&width=280&height=500
Fesissä valmistettu keramiikkakulho, jonka värimaailma on todella runsas, hallitsevana sävynä syvä vihreä. Fesiläiset astiat tunnistaa usein väreistä, värimaailma on paljon rikkaampi kuin muilla Marokon alueilla. Jokaisella alueella noudatetaan perinteitä kuvioinnissa ja väreissä.
Tämä kulho on tehty..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »