Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pöytä 005, 73 cm X 73 cm (tilaustuote)



Hinta:890.00 €

Tämä pöytä on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Tukeva puurunkoinen pöytä, joka sopii hyvin sohvapöydäksi, tai vaikkapa sellaisenaan koristepöydäksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa tilavaan eteiseen. Tässä pöydässä näkyy marokkolainen käsityötaito, ja pöytä kerää katseet mihin tahansa sen sijoitatkaan!

Pöydän pinta on erittäin kauniisti koristeltua ohutta alumiinia. Pöytätason päällä on lasilevy, ja lasilevyn allaon perinteinen syvennys, joka on kauttaaltaan koristeltu samalla tyylillä kuin koko pöytä.

Pöydän mitat:

pituus X leveys 73 cm X 73 cm

korkeus 60 cm

Poikkeava toimitustapa: Tämän tuotteen toimituskustannukset Suomessa eivät sisälly hintaan. Ota yhteyttä amina@marrakech.fi tai 040 1997800 / Ari Vierula niin suunnittelemme parhaan kuljetusratkaisun.

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Tarjotinpöytä 55 cm, tummat lakatut jalat (HK-133)

marokkolainen-tarjotinpoyta-57cm-HK-133-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis ja monikäyttöinen tarjotinpöytä kotiisi! Tämä tarjotinpöytä koostuu granaattiomenapuusta tehdystä, tummaksi lakatusta jalkakehikosta sekä 56 - 57 cm:n kokoisesta tarjottimesta. Tarjotin on helposti nostettavissa jalkakehikon päältä pelkkää tarjotinkäyttöä varten. Jalkakehikon saa taitettua kasaan..
Hinta: 158.00 €

Tarjotinpöytä 99 cm, pronssi (tilaustuote)

tarjotinpayta_pronssi_99_cm_1.jpg&width=280&height=500
Tämä tarjotin on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Kaunis kaikkien katseet keräävä tarjoilupöytä tai koristepöytä, jossa kauniin puukehikon päällä on helposti irroitettava suurikokoinen pronssitarjotin. Tarjottimessa on kaunis ja taidokkaasti tehty pintakuviointi, joka pääsee parhaiten..
Hinta: 645.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »