Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pöytä 006, 103 cm X 69 cm (tilaustuote)



Hinta:1 090.00 €

Tämä pöytä on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Tukevarakenteinen puurunkoinen pöytä, sopii hyvin sohvapöydäksi, tai muuhunkin käyttöön kuten vaikkapa koristepöydäksi haluamaasi paikkaan. Suunnittele vaikka oma tunnelmapöytäsi, kuten kaksi viimeistä valokuvaa kertovat...

Marokkolaista käsityötaitoa edustavimmillaan: pöydän pinta on ohutta koristekuvioitua alumiina, ja lukuisat kauniit yksityiskohdat kiinnittävät huomion! Pöytätason päällä on lasilevy, ja marokkolaiseen perinnetyyliin pöytätason keskiosa on upotettu syvemmälle. Sama koristepinta jatkuu aina pöydänjälkojen alaosaan asti.

Pöydän mitat:

leveys 103 cm

pituus 69 cm

korkeus 56 cm

Poikkeava toimitustapa: Tämän tuotteen toimituskustannukset Suomessa eivät sisälly hintaan. Ota yhteyttä amina@marrakech.fi tai 040 1997800 / Ari Vierula niin suunnittelemme parhaan kuljetusratkaisun.

Kuljetustarjous: oma kotiinkuljetuksemme 150 km:n säteellä Kouvolasta vain 50€! 

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Tarjotinpöytä 79 cm, pronssi (tilaustuote)

tarjotinpoyta_79_cm_pronssi_1.JPG&width=280&height=500
Tämä tarjotinpöytä on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tämä pöytä kerää katseet: kaunis tarjoilupöytä tai koristepöytä, jossa kauniin puukehikon päällä on helposti irroitettava upeasta pronssista valmistettu tarjotin. Tarjottimessa on kauniisti ja taidokkaasti tehty pintakuviointi..
Hinta: 535.00 €

Pöytä 005, 73 cm X 73 cm (tilaustuote)

poyta_005_6.JPG&width=280&height=500
Tämä pöytä on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tukeva puurunkoinen pöytä, joka sopii hyvin sohvapöydäksi, tai vaikkapa sellaisenaan koristepöydäksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa tilavaan eteiseen. Tässä pöydässä näkyy marokkolainen käsityötaito, ja pöytä kerää katseet..
Hinta: 890.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »