« Takaisin

Kilim matto 133 X 60 cm (MA-095)Kirkkaan punaisella pohjalla oleva käsityönä valmistettu kilim-matto, materiaalina villa, valkoiset kuviot ovat puuvillaa. Maton leveys vaihtelee joitain senttejä, se kuuluuu paimentolaismattojen perinteeseen ja käsityöhön. Maton toiseen päätyyn on solmittu kaunis punonta.

Perinteiset berber-symbolit koristavat mattoa, kauniina värikkäänä yksityiskohtana viher-puna-sini-valko -pohjalla oleva oranssinkeltainen sahakuvio: berber-symboleissa tämä kuvio esiintyy usein varsinkin matoissa, sen uskotaan suojaavan maton tekijää ettei hän satuta itseään työkaluillaan.

Aicha on valmistanut meille tämän maton, hän tekee mattoja Zemmour-berberiheimon asuma-alueella Khemissetissa.

Maton mitat:

pituus n. 133 cm

leveys n. 58-64 cm

Varastossa
Hinta:145.00 €

Suosittelemme myös

Beni Ouarain matto 240 X 160 cm (MA-084, tilaustuote)

marokkolainen-matto-beni-ouarain-008-1.JPG&width=280&height=500
Beni Ouarain -matto, lyhytvillainen, aito berber-heimon naisten valmistama paimentolaismatto mustalla kuvioinnilla. Valmistettu käsityönä perinteisin menetelmin Atlas -vuoristossa kasvaneiden lampaiden villasta. Maton kaikki materiaalit ovat puhtaita luonnonmateriaaleja, myös villan kuvioiden värjäys..
Hinta: 1 185.00 €

Villamatto Berber (SOU-025)

marokkolaiset-berber-matot-sou-025.jpg&width=280&height=500
Tämä kaunis matto tehdään villasta. Tämä kuviointi sopii suurikokoisena hyvin olohuoneen matoksi ja voit teettää tällaisen myös pienempikokoisena vaikka eteiseen tai makuuhuoneeseen sängyn vierelle.
Maton hinnaksi tulee koosta ja yksityiskohdista riippuen n. 230 - 330€ / m².
Tästä voit kysyä..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »