Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nahkarahi 75 X 55 X 40 cm, täytettynä (PO-002 tilaustuote)



Hinta:590.00 €

Tämä rahi on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Muhkea ja pehmeän jämäkkä suurikokoinen nahkarahi istuimeksi tai jalkojen alle. Nahkarahi on viimeistelty hyvin, esimerkiksi jokaisen nahkapalan reunat on käännetty etteivät ne vuosien kuluttuakaan ala näyttää epäsiisteiltä.

Täytemateriaali tukevaa flokkia, pohjassa on vetoketju josta saat avattua rahin ja voit helposti lisätä tai vähentää täytettä oman mieltymyksesi mukaan. Mikäli pouffisi tulee parkettilattialle, voit halutessasi tilata siihen myös vetoketjun vetimen päälle tehdyn suojan. Pouffin valmistajana on toiminut sopimusvalmistajamme Marrakechissa.

Mitat:

pituus n. 75 cm

leveys n. 55 cm

korkeus n. 40 cm

HUOM: ruskean sävyisissä pouffeissa joidenkin nahkapalojen värisävyt saattavat hieman erota kuvissa näkyvistä sävyistä, koska nahan värjäys tehdään nahkaöljyllä eikä täsmällisiä sävyjä voida siksi tarkasti ennakoida. Jos haluat määritellä sävyt tarkemmin voit soittaa meille 040 1997800.

Nahkapouffien puhdistus- ja hoito-ohjeet löydät tästä.

Hyvä tietää nahkaraheistamme:

- nahka on vahvaa pässin nahkaa tai naudan selkänahkaa, jotka tiheäkuituisina eivät veny yhtä helposti kuin naudan vatsanahka >> rahisi säilyttää muotonsa kauemmin kuin naudan vatsanahasta valmistetut rahit

- ommel on tehty niin että se vastustaa nahkapalojen pyrkimystä erota toisistaan kovan rasituksen alla >> saumoihin ei ilmesty vanhemmitenkaan rakoja

- La Vie De Marrakechin palvelut: jos nahkarahisi vaurioituu voimme toimittaa sen takaisin valmistajalle, joka vaihtaa vahingoittuneet nahkapalat uusiin >> pidempi käyttöikä koska rahi on myös korjattavissa kohtuukustannuksin

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Nahkapouffi "Traditionnel" 50 X 35 cm (PO-143, tilaustuote)

marokkolainen-nahka-rahi-pouffi-PO-143-1.JPG&width=280&height=500
Tämä pouffi on tilaustuote, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Jos sisustuksessasi on metallin värisiä huonekaluja, tai jos haluat myös viileämpää sävyä huoneeseen, sopii hopeanvärinen nahkapouffi sinne hyvin.
HUOM: hopean ja kullanväriset pouffit ovat maalattua nahkaa, ei läpivärjättyä kuten muissa..
Hinta: 110.00 € - 149.00 €

Nahkapouffi "Traditionnel" 50 X 35 cm (PO-131)

marokkolainen-nahka-rahi-pouffi-PO-131-1-iLI.jpg&width=280&height=500
Tämä ruskean sävy tunnetaa nimellä "konjakki". Materiaalina on vahva tiheäkuituinen naudan selkänahka. Pouffin pohjassa on vetoketju täytteen lisäystä tai vähentämistä varten. Mikäli pouffisi tulee parkettilattialle, voit halutessasi tilata siihen myös vetoketjun vetimen päälle tehdyn suojan. Pouffin..
Hinta: 105.00 € - 144.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »