Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Divaani 001 (tilaustuote)Hinta:980.00 €

Tyylikäs perinteinen marokkolainen divaani. Tukeva, vahva täyspuurunko, istuinosan päällys mustaa nahkaa. Divaanin pinta on kauniisti kohokuvioitua ohutta alumiinilevyä, käsityönä hiottuna. Kaunis katseidenkerääjä olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen!

Mitat:

koko pituus 88 cm

leveys 50 cm

koko korkeus 65 cm

Tämä divaani on tilaustuote, voit tilata tämän myös eri kokoisena tai erilaisilla yksityiskohdillatästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Poikkeava toimitustapa: Tämän tuotteen toimituskustannukset eivät sisälly hintaan. Ota yhteyttä amina@marrakech.fi tai 040 1997800 / Ari Vierula niin suunnittelemme parhaan kuljetusratkaisun.


Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Sohva 002 (tilaustuote)

sohva_002_1.jpg&width=280&height=500
Tämä sohva on tilaustuote, jonka voit tilata myös eri kokoisena, eri väreillä tai erilaisilla yksityiskohdilla, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tukeva puurunkoinen sohva, jossa on kaunis aluminikoriste pinnassa. Tässä sohvassa näemme taas marokkolaisen käsityön ammattitaidon, josta he syystäkin..
Hinta: 2 290.00 €

Divaanisohva, tyyny ja rahi (tilaustuote)

marokkolainen-divaani-pink.JPG&width=280&height=500
Tämä tuote on tilaustuote, jonka voit tilata myös eri mitoilla, eri väreillä ja erilaisilla yksityiskohdilla, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Aito marokkolainen, Marrakechissa valmistettu divaani-sohva, joka sopii myös pohjoismaalaiseen kalustukseen.  
Sohvassa on tukeva ja vahva täyspuurunko..
Hinta: 2 470.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »