Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Divaanisohva, tyyny ja rahi (tilaustuote)Hinta:2 470.00 €

Tämä tuote on tilaustuote, jonka voit tilata myös eri mitoilla, eri väreillä ja erilaisilla yksityiskohdillatästä löydät tietoa sen tilaamisesta.

Aito marokkolainen, Marrakechissa valmistettu divaani-sohva, joka sopii myös pohjoismaalaiseen kalustukseen.  

Sohvassa on tukeva ja vahva täyspuurunko, istuinosa koostuu kahdesta tyynystä, joissa on vetoketju vaahtomuovisen sisäosan poistamista varten esimerkiksi päällisen pesun takia. Pintakangas on kauniisti kuvioitua hyvin kulutusta kestävää ja likaa hylkivää kangasta, joka Marokossa ja Ranskassa tunnetaan nimellä Mobra. Mobra on huonekalujen verhoiluun tarkoitettu samettimainen erittäin vahva kangas, jota käytetään myös tyynyjen päällystykseen.

Sohva ei ole upottavan pehmeä vaan paremminkin istuin-osan tyynyt ovat marokkolaiseen tapaan tukevat, joka on selälle terveellisempi lepoalusta.

Sohvan mukaan tulevista tyynyistä pyöreässä putkimallisessa sisusta on samaa tukevaa materiaalia kuin sohvan pehmusteet, neliskulmaisessa on normaalityynyn pehmeys.

Sohvan istuin-osan mitat ovat 170 cm X 60 cm ja korkeus 44 cm.

Sohvan kokonaisleveys on 195 cm, syvyys 75 cm, selkänojan suurin korkeus lattiasta 85 cm.

Rahissa on tukeva puurunko, pehmeähkö tyyny-osa ja se on päällystetty samalla kulutusta kestävällä kankaalla kuin sohvakin.

Rahin mitat ovat 49 cm X 49 cm ja korkeus noin 33 cm. 

Poikkeava toimitustapa: Tämän tuotteen toimituskustannukset Suomessa eivät sisälly hintaan. Ota yhteyttä amina@marrakech.fi tai 040 1997800 / Ari Vierula niin suunnittelemme parhaan kuljetusratkaisun.

Kuljetustarjous: oma kotiinkuljetuksemme 150 km:n säteellä Kouvolasta vain 50€! 

Tilaustuote - Kysy toimitusaika amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Divaani 001 (tilaustuote)

divaani_001_5.JPG&width=280&height=500
Tyylikäs perinteinen marokkolainen divaani. Tukeva, vahva täyspuurunko, istuinosan päällys mustaa nahkaa. Divaanin pinta on kauniisti kohokuvioitua ohutta alumiinilevyä, käsityönä hiottuna. Kaunis katseidenkerääjä olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen!
Mitat:
koko pituus 88 cm
leveys 50 cm
koko korkeus..
Hinta: 980.00 €

Sohva 002 (tilaustuote)

sohva_002_1.jpg&width=280&height=500
Tämä sohva on tilaustuote, jonka voit tilata myös eri kokoisena, eri väreillä tai erilaisilla yksityiskohdilla, tästä löydät tietoa sen tilaamisesta.
Tukeva puurunkoinen sohva, jossa on kaunis aluminikoriste pinnassa. Tässä sohvassa näemme taas marokkolaisen käsityön ammattitaidon, josta he syystäkin..
Hinta: 2 290.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »