« Takaisin

Ruusuvesi, useita erilaisia (elintarvikekäyttöön)Aitoa ruusuvettä. Tämä ruusuvesi on tarkoitettu pääasiassa elintarvikekäyttöön, yleisimmin sitä käytetään esimerkiksi leivonnaisten mausteena. Marokossa ruusuvettä sekoitetaan myös juomaveteen tai maitoon; lusikallinen/lasi, maun mukaan enemmän tai vähemmän. Kuumassa ilmastossa se antaa lisää energiaa.

Ruusuvesi säilyy parhaiten huoneenlämmössä tai hieman viileämmässä, n. +10 - +15 astetta.

Marokossa on myös perinteinen kaunis tapa tevehtiä kotiin tulevaa hyvää ystävää pirskottamalla hänen ylleen "marišša"-astiasta ruusuvettä, voit käyttää siihen sekä tätä ruusuvettä että myös hieman voimakkaamman tuoksuista kosmetiikkakäyttöön tarkoitettua ruusuvettä; katso "marišša"-astia täältä:  http://www.marrakech.fi/tuotteet.html?id=16/550498

Ruusuvesi "1&1" on 0,3 ltr:n pullossa ja valmistusmaa on Iran.

Ruusuvesi "Arome Rose" on 0,5 ltr:n pullossa, valmistettu Belgiassa.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Ruusuvesi " 1&1 " , 0,3 ltr9.80 €
Ruusuvesi "Arome Rose", 0,5 ltr12.90 €

Suosittelemme myös

Toivota ystäväsi tervetulleeksi "Marissa"-astialla (2 eri kokoa)

marokkolainen-astia-ruusuvesi-tuoksu-ME-136-1.JPG&width=280&height=500
Tämä kauniin muotoinen astia on nimeltään "marišša". Sitä on käytetty perinteisesti hyvän ystävän tervehtimiseen: laita marišša-astiaan ruusuvettä tai appelsiininkukkavettä ja kun luoksesi tulee hyvä ystäväsi, pirskottele sitä hänen päälleen jo eteisessä.
Astian suukappale kierretään..
Hinta: 30.00 € - 39.00 €

Ruusuvesi (KOS-025)

ruusuvesi-KOS-025-1.JPG&width=280&height=500
Ruusun terälehdistä saatava ruusuvesi on luonnollinen puhdistusaine, joka samalla ravitsee ja virkistää ihoa. Iholle jää miellyttävä ja raikas ruusun tuoksu. Ruusuvesi sopiikin erittäin hyvin myös parfyymikäyttöön, se on puhdasta luonnon ainetta ilman mitään keinotekoisia kemikaaleja. Ruusuvesi sopii..
Hinta: 14.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »