« Takaisin

Appelsiininkukkavesi Arome Fleur d'Oranger (elintarvikekäyttöön)Appelsiininkukka-vettä käytetään yleisimmin leivonnaisten mausteena.

Marokossa appelsiininkukka-vettä sekoitetaan myös juomaveteen tai maitoon; lusikallinen/lasi, maun mukaan enemmän tai vähemmän. Kuumassa ilmastossa se antaa lisää energiaa.

Marokossa on myös perinteinen kaunis tapa tevehtiä kotiin tulevaa hyvää ystävää pirskottamalla hänen ylleen "marišša"-astiasta appelsiininkukka-vettä tai ruusuvettä; katso "marišša"-astia täältä:  http://www.marrakech.fi/tuotteet.html?id=16/550498

Pullossa on 245 ml appelsiininkukkavettä.

Varastossa
Hinta:14.90 €

Suosittelemme myös

Ruusuvesi Arome Rose (elintarvikekäyttöön)

ruusuvesi-arome-rose-1.JPG&width=280&height=500
Tämä ruusuvesi on tarkoitettu pääasiassa elintarvikekäyttöön, yleisimmin sitä käytetään esimerkiksi leivonnaisten mausteena. Marokossa ruusuvettä sekoitetaan myös juomaveteen tai maitoon; lusikallinen/lasi, maun mukaan enemmän tai vähemmän. Kuumassa ilmastossa se antaa lisää energiaa.
Ruusuvesi säilyy..
Hinta: 14.90 €

Ruusuvesi La Vallee de rose (KOS-024)

ruusuvesi-KOS-024-1.JPG&width=280&height=500
Tämä korkealuokkainen La Vallee de rose -ruusuvesi koostuu "ensimmäisitä pisaroista" kuten Marokossa sanotaan: kun ruusun terälehdistä puristetaan ruusuvettä, pyritään yleensä saamaan kaikki ruusuvesi talteen, mutta tähän on hyväksytty vain kevyellä paineella saatavat ensimmäiset pisarat, jotka ovat..
Hinta: 18.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »