Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Henna maalaus-sapluuna, useita erilaisia (MT-213)

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Henna maalaus-sapluuna MT-213-012.90 €
Henna maalaus-sapluuna MT-213-022.90 €
Henna maalaus-sapluuna MT-213-032.90 €
Henna maalaus-sapluuna MT-213-042.90 €

Henna käsi- ja jalkamaalausta helpottaa valmis kuviosapluuna. Tässä ovat käsivarsiin ja nilkkoihin sopivat pitkänomaiset muodot. Tuotevaihtoehtojen tilausnumerot näkyvät kun klikkaat kuvan auki.

Pese iho puhtaaksi ja rasvattomaksi alueelta johon haluat maalata kuvioita, irroita musta kalvo varovasti taustapaperista ja painele se huolellisesti puhtaaseen ihoon. Pursota henna-väriä joko paperista tekemälläsi pursottimella tai apteekeista saatavalla injektioruiskulla. Kun väri on kuivahtanut voit poistaa sapluunan varovasti iholtasi.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Henna käsi- ja jalkamaalausväri

henna-kasimaalaus-001-1.JPG&width=280&height=500
Henna Sahara Tazarine: henna-pensaan (Lawsonia Inermis) kuivatuista lehdistä saatava väriaine, johon ei ole lisätty mitään keinotekoisia kemikaaleja. Henna Sahara Tazarine on 100% puhdas luonnontuote, se on poimittu Saharan reuna-alueilta, läheltä Quarzazatea.
Ihon koristemaalaukseen tarkoitettu henna-jauhe..
Hinta: 14.90 €

Henna -hiusväri

Henna_hiusvari_1.JPG&width=280&height=500
Henna Sahara Tazarine: henna-pensaan (Lawsonia Inermis) kuivatuista lehdistä saatava väriaine, johon ei ole lisätty mitään kemikaaleja. Henna Sahara Tazarine on 100% puhdas luonnontuote, se on poimittu Saharan reuna-alueilta, läheltä Quarzazatea.
Synteettiset, keinotekoiset hiusvärit avaavat hiussuomut..
Hinta: 15.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »