« Takaisin

Huile d'Argan Créme de soin -kasvovoideHinta:23.90 €

 Saimme vihdoin lisää kauan odotettua Argan Créme de soin -kasvovoidetta!

Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se voi elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta alueesta, jossa voi olla peräkkäin jopa 10 sateetonta vuotta! Argan-puun pähkinöistä puristetaan puhdasta argan-öljyä, jota arabimaissa ja Pohjois-Afrikassa on jo kauan käytetty sekä kasvojen että muun ihon hoitoon ja suojaamiseen auringon kuivattavalta vaikutukselta. 

Huile d'Argan Créme de soin

Tämä ihanan tuoksuinen erittäin vitamiinirikas kasvoille tarkoitettu argan-hoitovoide kosteuttaa erittäin tehokkaasti ja ravitsee kasvojen herkkää ihoa antaen uutta elinvoimaa. Se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, joiden ansiosta se antaa iholle uutta elinvoimaa, kiinteyttää ja vähentää näin ryppyjen syntymistä. Sopii sekä päivä- että yökäyttöön.

Voiteen määrä 60 ml.

Katso tästä tietoa argan-öljystä ja sen "matkasta" pähkinästä Huile d'Argan Bio -pulloon


Varastossa

Suosittelemme myös

Huile d'Argan Bio Alimentaire Roasted Argan Oil -ruokaöljy

Argan_ruokaoljy_1.JPG&width=280&height=500
Saimme vihdoin lisää kauan odotettua Argan -ruokaöljyä!
Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se saattaa elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta alueesta, jossa saattaa olla jopa 10 sateetonta vuotta peräkkäin! Argan-puun pähkinöistä puristetaan..
Hinta: 42.50 €

Argan-öljymylly (ei myynnissä)

Argan_mylly_1.JPG&width=280&height=500
Satojen vuosien ajan argan-puun pähkinän sisällä olevat mantelit on jauhettu massaksi yksinkertaisella käsikäyttöisellä kivimyllyllä. Siitä valuvaan argan-massaan sekoitetaan hieman vettä jotta se saadaan sopivan juoksevaksi öljyksi. Se on sellaisenaan valmista käytettäväksi ihon ja hiusten hoitoon, joihinkin..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »