Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kuorintasaippua Savon Noir, eri tuoksuja (KOS-021)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Savon Noir al'huile de Romarain (rosmarin)17.90 €
Savon Noir al'huile de Plante (yrttiöljy)17.90 €
Savon Noir al'huile de Jasmin (jasmiini)17.90 €
Savon Noir al'huile d'Armoise (koiruoho-yrtti)17.90 €
Savon Noir al'huile de Rose (ruusu)17.90 €

Savon Noir -kuorintasaippua ihon puhdistamiseen, 100% luonnontuote.

Tämä on aitoa Savon Noir "mustaa saippuaa": valmistettu Marokossa, jossa tätä on käytetty jo satojen vuosien ajan. Perusraaka-aine on mustista oliiveista tehty oliivitahna. Sen lisäksi siinä on käytetty vain luonnon kasveista saatavia aineita ja luonnon öljyjä. Savon Noir sisältää runsaasti E-vitamiinia, mutta se ei sisällä mitään keinotekoisia aine-osia eikä mikromuovirakeita.

Levitä saippuaa ihollesi mennessäsi saunaan, hankaa ihoa saunassa karhealla pyyhkellä tai marokkolaisella pesukintaalla . Ihon kuollut pintakerros irtoaa ja puhdas iho tulee taas kauniina esiin. Käsittely tekee iholle hyvää, ihosi hengittää paremmin, pintaverenkierto ja aineenvaihdunta paranevat ja tunnet olosi virkeämmäksi. Savon Noir -saippuaa voit käyttää myös suihkun jälkeen, mutta saunan kuumuus pehmentää ihoa ja siten vielä tehostaa Savon Noirin vaikutusta.

Yhdessä purkissa on 250 g Savon Noir -saippuaa, määrä riittää useaan kertaan koko vartalon puhdistamiseen.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.