« Takaisin

Argan-lahjatarjoukset: lahjapaketissa ja lahjahinnallaIhoa ja tuoksuaistia hellivät tuotteet valmiiksi lahjapakettiin käärittyinä, valitse haluamasi paketti:

Argan Bio -ihonhoitoöljy ja Argan-saippua

paketissa on Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljyä 50 mg:n pullo ja Huile d'Argan Bio Savon Extra Doux -saippua. Tuotteiden normaalihinta on 32,40€, lahjahinta 30,90€.

Argan Bio -ihonhoitoöljy, Argan-saippua ja tuoksuöljyparfyymi

paketissa on Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljyä 50 mg:n pullo, Huile d'Argan Bio Savon Extra Doux -saippua ja niiden lisäksi valintasi mukainen tuoksuöljyparfyymi 10 ml:n roll-on -pullossa. Tuotteiden normaalihinta on 49,40€, lahjahinta 45,90€.

Tästä näet tarkemmat tiedot tuotteista:

Huile d'Argan Bio -ihonhoitoöljy (100% argan-öljy) on luonnon omaa öljyä; kosmetiikkateollisuus lisää pieniä määriä tätä öljyä tuotteisiinsa, joissa on myös paljon synteettisiä kemikaaleja mukana. Huile d'Argan Bio on vitamiinirikasta, puhdasta luonnontuotetta ilman synteettisiä kemikaaleja tai muita lisättyjä aineita. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa, se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja joista iho saa uutta elinvoimaa, kiinteyttää ihoa ja vähentää näin ryppyjen syntymistä. Voit käyttää tätä öljyä myös hiustenhoitoon: se ravitsee päänahkaa ja hiuksia, vähentää hiusten kuivumista ja suojaa hiuksia auringon ja pakkasen kuluttavilta vaikutuksilta. Hiero Huile d'Argan Bio -öljyä pesun jälkeen pieni määrä hiuksiin ja päänahkaan, anna vaikuttaa pari päivää ennenkuin peset hiukset seuraavan kerran. 

Huile d'Argan Bio Savon Extra Doux -saippua on erittäin vitamiinirikas herkällekin iholle sopiva runsaasti Argan-öljyä sisältävä mietotuoksuinen saippua, joka on erittäin kosteuttava ja ravitsee hyvin ihoa.

Tuoksuöljy-parfyymit ovat puhtaista luonnon aineista valmistettuja tuoksuöljyjä ilman keinotekoisia kemikaaleja ja ilman ihoa ärsyttävää alkoholia. Kaikki on uutettu luonnon omista lähteistä, ei laboratoriossa keinotekoisesti tehtyjä. Voit valita useista ihastuttavista tuoksuista, tuoksujen tarkemman kuvauksen voit katsoa tästä

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Argan Bio -ihonhoitoöljy ja Argan-saippua30.90 €
Argan Bio -ihonhoitoöljy, Argan-saippua ja Ambra-tuoksuöljyparfyymi45.90 €
Argan Bio -ihonhoitoöljy, Argan-saippua ja Jasmine-tuoksuöljyparfyymi45.90 €
Argan Bio -ihonhoitoöljy, Argan-saippua ja Al Mesk-tuoksuöljyparfyymi45.90 €
Argan Bio -ihonhoitoöljy, Argan-saippua ja Patcholi-tuoksuöljyparfyymi45.90 €
Argan Bio -ihonhoitoöljy, Argan-saippua ja Rose-tuoksuöljyparfyymi45.90 €
Argan Bio -ihonhoitoöljy, Argan-saippua ja Sandal-tuoksuöljyparfyymi45.90 €
Argan Bio -ihonhoitoöljy, Argan-saippua ja Fleur d'Orange -tuoksuöljyparfyymi45.90 €

Suosittelemme myös

TIETOPAKETTI ARGAN-ÖLJYSTÄ: MITÄ ARGAN ON JA MISTÄ SE TULEE

argan-pahkina_free.jpg&width=280&height=500
  Lounais-Marokossa, erittäin kuivalla alueella jossa ei joskus sada moniin vuosiin, kasvaa Argan Spinosa -puu. Tämä kuivuutta uhmaava puu saattaa elää jopa 200 vuoden ikäiseksi. Puussa kasvaa pähkinöitä, joita berberit ovat aina kutsuneet nimellä ”argan”.  He ovat käyttäneet tämän puun pähkinöistä..

Huile d'Argan Bio Alimentaire Roasted Argan Oil -ruokaöljy

Argan_ruokaoljy_1.JPG&width=280&height=500
Lounais-Marokon ankarissa aavikko-olosuhteissa kasvaa Argan Spinosa -puu, se elää jopa 200 vuoden ikäiseksi huolimatta erittäin kuivasta maastosta. Sen pähkinöistä puristetaan puhdasta Argan -öljyä, jota arabimaissa on jo kauan käytetty mm. kasvojen ja muun kehon hoitoon.
Alimentaire Roasted Argan Oil..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »