Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksupala musta myski

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tuoksupala musta myski, irtopala14.50 €
Tuoksupala musta myski, pienessä peltirasiassa15.50 €

Mustan myskin tuoksu ei ole niin makea kuten tavallinen myski, se on kevyempi, mutta erittäin miellyttävä, melko mieto tuoksu.

Musta myski -tuoksupaloja voit tilata joko pelkän palan, tai palan pakattuna pieneen kauniiseen peltirasiaan, jota voit käyttää myöhemmin muuhunkin säilytykseen.

Lohkaise pieni pala myskiä ja laita se esimerkiksi tuoksu-kynttilälyhtyyn, jolloin kynttilän lämmittäessä vettä huoneeseen leviää miellyttävä, rauhoittava ja pehmeän makeahko tuoksu. Voit myös jättää tuoksupalan sellaisenaan esimerkiksi makuuhuoneeseen; palan kokoa muuttamalla voit säätää tuoksun voimakkuutta. Myös vaatehuoneeseen saat hyvän tuoksun laittamalla sinne pienen palan.

Nämä tuoksupalat ovat eläinperäistä luonnonmukaista ainetta, niisssä ei ole mitään keinotekoisia kemikaaleja.

Tuoksupalan mitat ovat noin 1,5 X 3,5 X 4 cm.

Suosittelemme myös

Suitsukkeiden poltto- ja säilytyskotelo, useita malleja (PU-127)

suitsuke-teline-arkku-palava-PU-021-3.JPG&width=280&height=500
Rauhoittavan suitsukkeiden tuoksusta nauttimisen viimeistelee puusta tehty arkun mallinen polttoastia, jonka kanteen tehdyistä aukoista savu kiemurtelee kauniisti. Arkuissa on polttopaikat kahdelle suitsuketikulle ja kahdelle suitsukekartiolle, pohjassa on myös säilytystilaa suitsuketikuille.
-suitsuke-arkku..
Hinta: 16.60 €

Tuoksupala, myski

tuoksupala_myski_1.JPG&width=280&height=500
Myskintuoksuiset tuoksupalat. Lohkaise pieni pala ja laita se esimerkiksi tuoksu-kynttilälyhtyyn, jolloin kynttilän lämmittäessä vettä huoneeseen leviää miellyttävä, rauhoittava ja pehmeän makeahko tuoksu. Voit myös jättää tuoksupalan sellaisenaan esimerkiksi makuuhuoneeseen; palan kokoa muuttamalla..
Hinta: 9.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »