Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Suitsukkeiden poltto- ja säilytyskotelo, useita malleja (PU-127)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Suitsuketeline PU127-02 "Ganesha"16.60 €
Suitsuketeline PU127-04 "7 chakras"16.60 €

Rauhoittavan suitsukkeiden tuoksusta nauttimisen viimeistelee puusta tehty arkun mallinen polttoastia, jonka kanteen tehdyistä aukoista savu kiemurtelee kauniisti. Arkuissa on polttopaikat kahdelle suitsuketikulle ja kahdelle suitsukekartiolle, pohjassa on myös säilytystilaa suitsuketikuille.

-suitsuke-arkku PU127-02 kuviointi on Ganesha, joka on hindulaisuuden kunnioitetuimpia jumalia.

-suitsuke-arkku PU127-04 kuviointina on 7 chakraa, joiden kerrotaan olevan ihmiskehon voimakeskuksia, tässä niistä lisätietoa.

Suitsuke-arkku on n. 30 cm pitkä, leveys ja korkeus ovat n. 5 - 6 cm.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Postin tai Matkahuollon noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Tuoksupala, myski

tuoksupala_myski_1.JPG&width=280&height=500
Myskintuoksuiset tuoksupalat. Lohkaise pieni pala ja laita se esimerkiksi tuoksu-kynttilälyhtyyn, jolloin kynttilän lämmittäessä vettä huoneeseen leviää miellyttävä, rauhoittava ja pehmeän makeahko tuoksu. Voit myös jättää tuoksupalan sellaisenaan esimerkiksi makuuhuoneeseen; palan kokoa muuttamalla..
Hinta: 9.90 €

Suitsuketeline "ankka" (KE-661)

suitsuketeline-keramiikka-KE-661-1.JPG&width=280&height=500
Hauska keramiikasta valmistettu teline yhdelle suitsuketikulle: ankka.
Pituus n. 6 cm.
Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä...
Hinta: 4.40 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »