Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksupala, myski

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tuoksupala myski, mieto tuoksu9.90 €
Tuoksupala myski, voimakas tuoksu9.90 €

Myskintuoksuiset tuoksupalat. Lohkaise pieni pala ja laita se esimerkiksi tuoksu-kynttilälyhtyyn, jolloin kynttilän lämmittäessä vettä huoneeseen leviää miellyttävä, rauhoittava ja pehmeän makeahko tuoksu. Voit myös jättää tuoksupalan sellaisenaan esimerkiksi makuuhuoneeseen; palan kokoa muuttamalla voit säätää tuoksun voimakkuutta. Myös vaatehuoneeseen saat hyvän tuoksun laittamalla sinne pienen palan.

Nämä tuoksupalat ovat eläinperäistä luonnonmukaista ainetta, niisssä ei ole mitään keinotekoisia kemikaaleja. Myski-tuoksupaloja on kahta voimakkuutta, yleisimmin käytetään voimakasta myskiä, mutta jos et pidä voimakkaista tuoksuista voit ostaa mietotuoksuisen palan. 

Tuoksupalan mitat ovat noin 1,5 X 3,5 X 4 cm. 

 

Suosittelemme myös

Suitsuketikut Royal Oud

suitsuketikut-suitsukkeet-royal-oud.JPG&width=280&height=500
Näitä Royal Oud -suitsuketikkuja poltetaan myös Marokon kuningas Muhammad VI:n linnassa, tai oikeastaan linnoissa, sillä kuninkaalla on useampia oleskelupaikkoja Marokossa. Tuoksu on runsas mutta pehmeähkö agar-puun tuoksu, jolla on rauhoittavia ominaisuuksia.
Huom: Kaikki suitsukkeemme ovat kasvipohjaisia..
Hinta: 9.90 €

Suitsukepihka Benzoin

suitsukepihka-suitsukkeet-benzoin-resin-01.JPG&width=280&height=500
Vanhimmat ihmiskunnan käyttämät suitsukkeet kauko-idässä ovat olleet tiettyjen puiden pihkasta kuivatettuja paloja. 
Tämä benzoin-puun tuoksu on lämmin, hieman vaniljainen pehmeä tuoksu. Benzoin-puun pihkaa käytetään paljon myös suitsuketikkujen tuoksu-aineena.
Perinteisesti suitsukepihkaa poltetaan..
Hinta: 6.20 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »