Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Toivota ystäväsi tervetulleeksi "Marissa" ruusuvesi-astialla (ME-137)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Marissa-astia (ME-137)39.00 €

Tämä kauniin muotoinen astia on nimeltään "marišša". Sitä on käytetty perinteisesti hyvän ystävän tervehtimiseen: laita marišša-astiaan ruusuvettä tai appelsiininkukkavettä ja kun luoksesi tulee hyvä ystäväsi, pirskottele sitä hänen päälleen jo eteisessä.

Astian suukappale kierretään irti ja sisälle kaadetaan ruusuvettä tai appelsiininkukkavettä. Neste tulee marišša-astiasta hyvin pieninä pisaroina, jotka eivät kastele vaatteita, mutta tuoksuvat hyvälle ja kertovat ystävällesi että hän on sinulle tärkeä! Kaunis tapa jota vieläkin käytetään Marokossa.

Kokonaiskorkeus n. 20 cm, halkaisija n. 7 cm.

Liitämme mukaan kauniin kaktussilkkilangasta punotun koristeen .

Tästä voit tilata ruusuvettä tai appelsiininkukkavettä, joka on tarkoitettu marišša-astiasta pirskoteltavaksi. Voit käyttää myös jotain mietoa parfyymia, muista kuitenkin että voimakkaan parfyymin tuoksu ei kenties sovi hajuherkille henkilöille. 

Suosittelemme myös

Suitsuketikut, useita eri tuoksuja

suitsuke-palamassa-11.jpg&width=280&height=500
Sytytä suitsuke ja matkusta pois... matkusta rauhallisuuteen, jonnekin kauas, hitaasti... tai puhdista vain ilmaa. Sytytä yksi tai useampi suitsuketikku ja puhalla muutaman sekunnin kuluttua liekki sammuksiin: suitsuketikku jää hehkumaan ja levittää rauhoittavaa itämaista tuoksua kotiisi. Toimii myös..
Hinta: 4.60 €

Sokeri-astiat (ME-220 ja -221)

marokkolainen-sokeri-metalli-astia-ME-220-221.JPG&width=280&height=500
Teräksestä valmistetut kauniisti koristellut pienet astiat, sopivat vaikka sokerin tai mausteen säilytykseen (teräksestä ei liukene makua), tai miksei vaikkapa pieneksi korurasiaksi. Ne ovat kauniita myös pelkkinä koriste-esineinä hyllyllä tai pöydällä.
Tuotenumerot näkyvät kuvissa.
ME-220: korkeus..
Hinta: 24.00 € - 26.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »