Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TARJOUS: Kattovalaisin VA-001



Hinta:395.00 €692.00 €

Pronssikuorinen valaisin on tarkoitettu asennettavaksi niin, että 2 - 4 kpl lamppuja jää sen sisälle, jolloin valo jakautuu kauniina kuvioina ympäri huonetta. Voit myös laittaa valaisimen sisään vaikkapa kynttilälampuista koostuvan koristevalo-sarjan. Toimitamme valaisimen käyttövalmiina kahdella n. 40W (n. 400 lm) lampulla varustettuna. Valaisin on valmistettu Marrakechissa.

Valaisimen asennuskorkeuden voit helposti valita muuttamalla kiinnitysketjujen pituutta.

Kiinnitysketjuissa on koristeena Fatiman käsi. Kattoon kiinnitettävä pronssimetallilla päällystetty levy ja kiinnitysketjut kuuluvat mukaan.

Mitat:

leveys 62cm

pituus 112cm

HUOM: kaikissa valaisimissamme on Suomessa tehdyt E-hyväksytyt sähkökytkennät!

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

 

Heti saatavana

Suosittelemme myös

Kattovalaisin (VA-192)

valaisin-kaisla-raffia-VA-192-1.JPG&width=280&height=500
Tämän valaisimen varjostin on raffia-kuitua ja tukeva runko on ohutta metalliputkea. Valaisin on valmistettu Marrakechissa sopimusvalmistajallamme.
Raffia on raffia-palmun lehdistä saatava kuitu, josta vahvuutensa takia tehdään myös kenkiä, tekstiileitä, koreja ja köysiä. Vanha, kenties tutumpi nimitys..
Hinta: 129.00 € - 149.00 €

Kattolyhty (VA-203)

marokkolainen-katto-valaisin-lyhty-VA-203-1.JPG&width=280&height=500
Tämä pronssimetallista käsityönä valmistettu valaisin sopii hyvin, jos et halua runsaasti koristeltua valaisinta. Valaisin on muotoiltu perinteiseen marokkolaiseen tapaan. Himmeät lasipinnat pehmentävät valoa.
Valaisin toimitetaan käyttövalmiina, sähkötyöt on tehty Suomessa, polttimo E27 -kannalla on..
Hinta: 279.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »