« Takaisin

Kattolyhty (VA-209) (kuljetusvaurio)Hinta:169.00 €259.00 €

HUOM: lyhty on vaurioitunut kuljetuksessa, yksi sivuosan koteloista on vääntynyt. Auennut sauma on juotettu kiinni, mutta toisella puolella kotelon saumassa näkyy rako. Kaksi viimeistä kuvaa ovat vauriokohdasta.

Vaurion takia lyhty myydään 90€ alle normaalihinnan.

Erittäin kaunis metrallirakenteinen kattolyhty. Värilliset lasit (akryylimuovia) antavat eri suunnista katsottuna eri sävyisen valon. Huolellinen käsityö näkyy yksityiskohdissa. Myös sammutettuna lyhty on kaunis koriste, metallirunko on titaaninharmaa, vaikka se valon ollessa kytkettynä näyttää mustalta.

Lyhty toimitetaan käyttövalmiina 40W:n E-14 -kantaisella polttimolla ja n. 1,5 m pituisella liitäntäjohdolla ja pistotulpalla. Mukana tulee myös metallinen ripustusketju pituudeltaan n. 50 cm.

Lyhdyn mitat:

korkeus n. 60 cm (ilman ripustusketjua)

suurin halkaisija n. 27 cm

Varastossa

Suosittelemme myös

Lyhty, led-polttimolla (VA-153)

marokkolainen-lyhty-VA-153-1.JPG&width=280&height=500
Tunnelmallisen kaunis Marrakechissa valmistettu lyhty, pöytälyhty-käyttöä varten muotoiltu pohjaosa, mutta voit myös ripustaa lyhdyn yläosassa olevasta lenkistä.
Lyhdyn runko-osa on tukevaa metallia. Mitat ovat n. 22 cm leveys ja n. 35 cm korkeus. Lyhty toimitetaan led-polttimolla ja n. 1,5 metrin pituisella..
Hinta: 179.00 €

Kynttilälyhty (VA-157)

marokkolainen-kynttila-lyhty-VA-157-1.JPG&width=280&height=500
Tämän kauniin kynttilälyhdyn kuori on pronssia, johon on käsityönä rei'itetty koristekuviointi. Koriste-rei'itys kiertää koko lyhtyä, ainoastaan pohjan keskiosa on ilman reikiä. Kynttilän valo säteilee reikien läpi muodostaen kauniin kuvion lähellä oleville pinnoille.
Valmistuspaikkakunta on Marrakech..
Hinta: 47.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »